Mersin’de beyzbol sopalı dehşet! Bagajda kaçırdılar öldüresiye dövdüler.

Mersin'de genç bir kız ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından öldüresiye dövüldü. Aracın bagajında 85 kilometre yol giden Rahime E., beyzbol sopası ile dövüldükten sonra kafasından bıçaklandı, levye ile kolu kırıldı.

Mersin'de yaşanan olay, Anamur ilçesinde geçen Salı günü meydana geldi. 24 yaşındaki Rahime E. ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından kabusu yaşadı. İddiaya göre erkek arkadaşı ve onun kuzeni ile buluşan Rahime E. ilk olarak bir deniz kenarına gidip sohbet ettiler. Burada bir kıskançlık krizi çıktı. İddiaya göre Rahime E. ayrılmak isteyince erkek arkadaşı H.S. sinir krizi geçirdi.

BEYZBOL SOPASIYLA DÖVDÜLER

Sabah'ın haberine göre, Rahime E.'yi aracın bagajına koyup babasının mezarına götürdü.

Yolda giderken Rahime E'yi levye ile dövüp kolunu kırdı. Mezarlığa geldiğinde eline aldığı beyzbol sopası ile öldüresiye dövdü.Çaresiz kalan genç kızı evinin önüne getirdikleri iddia edilirken çevredekilerin ihbarı ile gelen ekipleri görünce de ortadan kayboldukları öne sürüldü. Bir süre sonra gözaltına alınan iki cani tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS ETTİLER"

Ablasının başına gelenleri sosyal medya üzerinden paylaşan Ayça S. yaşadıklarını anlattı.

Ayça S.; "Bu adamlar resmen ablamı öldürmek istemiş. Gözü belki kör olacak. Beyzbol sopası ile öldüresiye dövülmüş. Yetmez gibi kolu levye ile kırılmış. Kafasını bıçakla kazımışlar alnına bıçak saplamışlar. Bir arabanın bagajında 85 kilometre yol götürmüşler. Şimdi cezaevine gittiler. En ağır cezayı alsınlar. Onlar gün yüzü görmesin. Adalet yerini bulsun istiyorum" dedi.

Türkiye Haberleri