Yavru Kartal Derince’de mağlup

1922 Konyaspor 14.hata maçında deplasmanda Belediye Derincespor ile karşılaştı. Maçta oldukça iyi mücadele eden Yavru Kartal sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

1922 Konyaspor 14.hata maçında deplasmanda Belediye Derincespor ile karşılaştı. Maçta oldukça iyi mücadele eden Yavru Kartal sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Yeniden düşüş başladı

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor 14.hafta karşılaşmasında Kocaeli ekibi Derincespor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın ilk yarısında Efe Karaoğlu’nun penaltı golüyle geriye düşen 1922 Konyaspor, ikinci yarıda beraberlik için bazı fırsatlar buldu ama değerlendiremedi. Maçın uzatma dakikalarında rakip kalede gol ararken savunmasında eksik yakalanan yeşil-beyazlılar 90+9’da Fatih Cin’i attığı golle 2-0 geriye düştü. Karşılaşma bu skorla tamamladı. Temsilcimizde Bartu Balaban, Batuhan Türk ve Yaşar Kavas, ev sahibi Derincespor’da ise Sercan Uslu, Kadir Torbacı ve İlker Günay sarı kart gördü. Bu mağlubiyetle birlikte ligdeki 8.mağlubiyetini alan Yavru Kartal 16 puanda kaldı ve haftayı 12.sırada tamamladı. Üst üste 2. toplamda 7.galibiyeti alan Derincespor ise puanını 26 yaptı ve 5.sıraya yükseldi.

2 maç üst üste Konya’da

Ligde iki maçlık galibiyet serisi yakaladıktan sonra çarşamba günü evinde Nevşehir Belediyespor’a ve dünde deplasmanda Belediye Derincespor’a kaybederek yeniden düşüşe geçti. Yeşil-beyazlılar 15.hafta maçında evinde Edirnespor’u ağırlayacak. 16.haftada yine evinde Şile Yıldız ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar ilk yarının son maçında Hacettep 1945 deplasmana gidecek ve ilk yarıyı tamamlayacak. SPOR SERVİSİ

Spor Haberleri