Türk futbolunun ünlü isimleri Konya'da sahne alacak!

24 Ağustos Akşehir Onur Günü'nde U-12 Futbol Müsabakaları ve Tarihi Futbol Maçı Canlandırması Yapılacak. Türk Futbolunun ünlü ve tanıdık isimleri Konya'da sahne alacak.

Milli Savunma Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Akşehir Belediyesi tarafından 24 Ağustos “Akşehir Milli Mücadele Günü” etkinlikleri yarın gerçekleştirilecek.

Saat 13.00'da Resmi Tören Açılış programı Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak. Saat, 14.30'da ise Akşehir üzerinden Afyonkarahisar’a Temsili Yürüyüş ve Temsili Uğurlama programı için Cumhuriyet Meydanı’ndan Batı Cephesi Karargâhı Müzesi’ne doğru hareket edilecek.

14.45'te Batı Cephesi Karargâhı Müzesi Ziyareti yapılacak.

16.00'da ise Nasreddin Hoca Stadyumu'nda Atlı Okçuluk Akrobasi Takımı Gösteri programı icra edilecek.

Saat 17.30'da U12 Futbol Turnuvası Final Müsabakası ve saatler 18.00'i gösterdiğinde Tarihi Futbol Müsabakası Canlandırılma Maçı Oynanacak. Şöhretler Karması ile Akşehir Spor U12 arasında oynanacak karşılaşmada Türk futbolunun ünlü isimleri sahne alacak.

Ünlü isimler Konya'da olacak

Oynanacak tarihi maçta Şöhretler Karması’nda; Hamit Altıntop, Faruk Atalay, Saffet Akyüz, Ergün Penbe, İbrahim Yattara, Bülent Akın, Ümit Karan, Altan Aksoy, Mehmet Bölükbaşı gibi ünlü futbolcular forma giyecek.

U-12 Futbol Turnuvası başladı

U-12 Futbol Turnuvası ise bugün saat 09.00’da başladı. Nasreddin Hoca Stadyumu’nda gerçekleştirilecek müsabakalarda 1854 Akşehir Belediye Spor Kulübü, Akşehir Spor, Hes İlaç Afyonspor, Altınordu, Ankaragücü, Kayseri Spor, Konya Spor ve Samsun Spor Kulüpleri yer alıyor.

Spor Haberleri