Temsilcilerimiz turları ikinci maçlara bıraktı

Ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden Fenerbahçe, Başakşehir ve Sivasspor son 16 turunda ilk maçlarını oynadı.

Ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden Fenerbahçe, Başakşehir ve Sivasspor son 16 turunda ilk maçlarını oynadı.

UEFA Avrupa Liginde mücadele eden Fenerbahçe son 16 turu ilk maçında Sevilla'ya konuk oldu. Maçın ilk yarısında sayısız pozisyondan yararlanamayan Fenerbahçe ikinci yarıda kalesinde gördüğü iki golle maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Sevilla'nın gollerini 56'da Jordan ve 85'te Lamela attı. Eşleşmenin rövanşı 16 Mart Perşembe günü Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak.

UEFA Konferans Ligindeki temsilcimiz Medipol Başakşehir son 16 turu ilk maçında Gent ile karşılaştı. Başkşehir maçta 16. dakikada Okaka ile öne geçti. Gent, 35'te Orban'ın attığı golle maçta dengeyi getirdi. Karşılaşma 1-1 bitti ve Başakşehir tur için avantajlı skorla İstanbul'a dönecek. Turun ikinci maçı 15 Mart Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak.

UEFA Konferans Ligindeki diğer temsilcimiz Sivasspor ise son 16 turu ilk maçında İtalyan temsilcisi Fiorentina ile karşılaştı. Maçta çok iyi mücadele eden Sivasspor 69'da Barak'ın golüne engel olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Temsilcimizde 90+4'te Max Gradel kırmızı kart gördü. Turdaki ikinci karşılaşma 16 Mart perşembe günü Sivas'ta oynanacak.

Spor Haberleri