Selçuklu’nun galibiyet hasreti sürüyor

Basketbol Gençler Ligi’nde (BGL) mücadele veren Selçuklu Belediye Konyaspor, 5. hafta maçında deplasmanda Türk Telekom ile karşılaştı.

Selçuklu’nun galibiyet hasreti sürüyor

Basketbol Gençler Ligi’nde (BGL) mücadele veren Selçuklu Belediye Konyaspor, 5. hafta maçında deplasmanda Türk Telekom ile karşılaştı. TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan maçı başkent ekibi, 74-69 kazandı.

Rakibi karşısında iyi basketbol oynayan ve ilk galibiyetine çok yaklaşan mavi-beyazlı ekip, ilk yarıyı 37-24, 3. çeyreği de 60-48 önde tamamladı. Final periyoduna 12 sayılık farkla giren temsilcimiz, hem yorgunluk hem de yaptığı basit hatalarla maçı kaybetti. Ev sahibi takım, 26-9’luk son çeyrek skoru ile maçı kazandı. Bu sonuçla Selçuklu, 5. maçını da kaybederek B Grubu’nda son sıradan kurtulamadı. Selçuklu Belediye Konyaspor’da Hasan Efe Uzun 20 sayı, 7 ribaunt, 3 asist, Erdemalp Erdem de19 sayı, 6 ribaunt, 2 asistle öne çıktı. Mavi-beyazlı takım, ligin 6. haftasında 16 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak. Spor Servisi

Spor Haberleri