Sarayönüspor, Süper Amatör için iddialı

Konya 1.Amatör Küme B Grubunu ikinci sırada bitirerek Süper Amatör için play-off oynamayı hak eden Sarayönüspor yarı final maçında Pazar günü Seydişehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Konya 1.Amatör Küme B Grubunu ikinci sırada bitirerek Süper Amatör için play-off oynamayı hak eden Sarayönüspor yarı final maçında Pazar günü Seydişehir Belediyespor ile karşılaşacak. Selçuklu Belediyesi Sentetik Sahada oynanacak karşılaşma saat 15’te başlayacak. Karşılaşmayı kazanan takım Gerezspor-Ereğli Yeşilyurtspor maçının galibi ile final maçında karşı karşıya gelecek.

“Yarım kalan işi bitirmek istiyoruz”

Karşılaşma ile ilgili görüşlerini aktaran Sarayönüspor Teknik Direktörü Bahri Karlı; “Geçen sezonu en çok gol atan takım olarak ilk sırada tamamlamıştık ve play-off oynamak zorunda kaldık. Son saniyelerde Süper Amatör Grubun kapısından döndük. Bu sene statü değişti. Grup liderleri doğrudan çıktı. İkinci olan takımlar play-off oynuyor. Bu sezonun da 7 gol ile en az gol giyen takımıyız. Savunma anlamında oldukça iyiyiz. Tüm oyuncularımıza savunma bilincini kazandırdık. Geçen seneden gelen kemik bir kadromuz vardı. Aramızdan ayrılanlar oldu, yeni transferlerimiz oldu. Baktığımız zaman iki final var aslında. İlk maçı kazanıp adımızı finale yazdırmak istiyoruz. İki maçta hayati önem taşıyor. Geçen sene yarım kalan işimizi bu sene tamamlamak istiyoruz ve Süper Amatör’e yükselmek amacındayız” dedi.

“İlkelerimiz doğrultusunda kazanacağız”

Sarayönüspor’un kimliğinden bahseden Karlı; “İlk çıktığımız maçtan, pazar günü oynayacağımız maça kadar 8 senede farklı kategorilerde yüzlerce maç oynadık. O günden bu güne gelinceye kadar taviz vermediğimiz çok net ilkelerimiz var. Hem tesislerimizde, hem sahada bu ilkelerimizin ardında ilerliyoruz. Bu ilkelerin doğrultusunda sahaya çıkacağız ve kazanan taraf olacağız. Hakemin ilk düdüğünde sahada futbol kurallarının dahili içinde en kararlı, en agresif oyunumuzu oynayacağız, son düdük çaldığında ise tüm mütevazi ve efendiliğimiz ile sahadan ayrılacağız. Günümüzde gol atmak veya galip gelmek için bu değerlerin üzerinde kimse durmuyor maalesef ancak biz hala bu futbol ekolünün temsilcileri olarak mücadelemizi göstereceğiz. Bu demek değildir ki sahada rakibe istediği oyunu oynatacağız, omuz omuza mücadele etmeyeceğiz. Bunları terimizin son damlasına kadar yapacağız.” açıklamalarını yaptı. HALİL YILMAZER

Spor Haberleri