Sarayönüspor ilk sezonunda ligde tutunmayı başardı!

Konya Süper Amatör Grup'ta bu sezon ilk kez mücadele eden Sarayönüspor ligde kalmayı başardı.

Konya Süper Amatör Grup'ta bu sezon ilk kez mücadele eden Sarayönüspor ligde kalmayı başardı.

Hafta sonu evinde oynadığı karşılaşmada Akören Belediye Kültürspor'u Osman Diril'in attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başaran Sarayönü ekibi bitime 2 hafta kal ligde kalmayı başardı.

11 haftanın sonunda 7 puana ulaşan yeşil-siyahlı ekip Akören'e ikili avreraj ile üstünlük kurmayı başardı ve bitime iki hafta kala ligde kalmayı garantiledi.

13.haftayı BAY olarak geçecek olan Sarayönüspor 14.haftada deplasmanda Huğluspor ile karşılaşacak ve sezona nokta koyacak.

Geride kalan sezonu değerlendiren Sarayönüspor Teknik Direktörü Bahri Karlı; "Süper Amatör'de ilk sezonumuzda bitime iki hafta kala ligde kalmayı garantiledik. Bizlere destek veren hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. 11 hafta sonunda 7 puana ulaştık. Sahada oynadığımız oyunun kesinlikle karşılığı 7 puan değil ancak futbolun içinde bunlar var. Sezon sonunda saha içindeki oyunumuzdaki hataları gözden geçireceğiz ve ikinci sezonda bunları en az indirmiş bi şekilde sahada olacağız. Bunun yanında elbette tecrübe farkı bu sezon bizi en fazla zor durumda bırakan nedenlerden biriydi. Sahadaki oyuncularımın mücadelelerinden razıyım ancak ilk sezonumuzun olması ve bu seviyede oynayan oyuncu sayımızın az olması bizleri kısmen zor durumda bıraktı. Mevcut oyuncularımız bu sezon tecrübe kazandılar ve seneye yine beraberiz ve bu sezon yaptıkları hataları yapmayacaklar. Neredeyse BAL ligi bütçelerine sahip kadrolar ile mücadele ediyoruz. Gelecek sezon daha iyi bir Sarayönüspor izletmek için sahadaki yerimizi alacağız. . Son olarak şunu da eklemek istiyorum bizler bu kadar mücadele ederken, emek verirken elbette karşılaşmalarında düzgün yönetilmesi gerekiyor. Beyşehir Belediyespor maçında 90.dakikada nizam, golümüz ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Orada 2 puan alsak Akören maçına daha stressiz bir ortamda çıkacaktık. Bu kadar emek verirken maçın sonucunu geçtim sezonun gidişatına yönelik hatalarla karşı karşıya kalmayı istemiyoruz" dedi.

Spor Haberleri