Sarayönü 3. Lig’e yine çıkamadı    

Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2.Grubu lider olarak bitirip bölge play-offlarına katılmayı hak kazanan Sarayönü Belediyespor play-off ikinci maçında Karaman’da Kepez Belediyespor ile karşılaştı.

Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2.Grubu lider olarak bitirip bölge play-offlarına katılmayı hak kazanan Sarayönü Belediyespor play-off ikinci maçında Karaman’da Kepez Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrılan Sarayönü Belediyespor play-off grubunu 0 puanla tamamlayarak 3.lige çıkma hayallerini bu yılda gerçekleştiremedi.

İlk yarı 1-1 tamamlandı

İlk maçında pazartesi günü Anada 1954 FK’ya 2-1 mağlup olan Konya temsilci Sarayönü Belediyespor ikinci maçında Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu’nda Kepez Belediyespor ile karşılaştı. Maça oldukça etkili ve hızlı başlayan Sarayönü Belediyespor maçın 10. dakikasında Erdi Yıldırım ile 1-0 öne geçti. Akan oyunda rakibine çok fazla şans vermeyen Sarayönü Belediyespor 16.dakikada rakibin kazandığı duran topta kalesinde golü gördü. Antalya temsilcisinde Ahmet Keleş beraberlik golünü kaydetti. Maçın ilk yarısında iki ekipte girdikleri pozisyonları gol çeviremedi ve ilk yarı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Savunma hataları mağlubiyeti getirdi

Maçın ikinci yarısında orta sahalar oldukça hızlı geçildi. 60.dakikada Cengizhan’ın büyük hata yaparak topu kendi ağlarına gönderdi. Kepez Belediyespor’u 2-1 öne geçiren isim oldu. Sarayönü Belediyespor’da savunma hatalarının arkası kesilmedi. 80. dakikada Emrah Kepez Belediyespor’un 3. golünü kaydetti. 90. Dakikada Rıdvan ile aradaki farkı 3’e çıkartan Kepez Belediyespor maçı 4-1 kazandı. Bu sonucun ardından 3.Lig’e veda eden Sarayönü Belediyespor yoluna yine Bölgesel Amatör Lig’de devam edecek. Kepez Belediyespor ise Adana 195 FK Cuma günü 3.Lig’e çıkmak için mücadele edecek.

Kepez Belediyespor ilk 11’i: Volkan, Abdurrahman, Kadir, Gökhan, Kemal, Hurşit, Rıdvan, Serkan, Ahmet, Enes, Emrah

Sarayönü Belediyespor 11’i: Sercan, Cengizhan, Hüsnü, Yunus Emre, Ali, Abdurrahman, Abdülkerim, Erdi, Bilal, Alper, Ali

(HALİL YILMAZER)

Kaynak: Sarayönü 3. Lig’e yine çıkamadı  

Spor Haberleri