Pes turnuvasında final heyecanı

Saadet Partisi Selçuklu Gençlik Kolları Erenköy Mahalle Başkanlığı tarafından gençlere yönelik düzenlenen ‘Pes 2021 Turnuvası’nın final maçları oynanmaya başlandı

Konya’daki yapılmış en büyük turnuva
Saadet Partisi gönüllüsü olan ve uzun yıllar partinin Konya İl Başkan yardımcılığı görevlerini üstlenen Abdullah Uyar; gençlerin ahlaki yönden yıpratıldığını belirtti. Uyar; “Gerçekleştirdiğimiz turnuvaya 250 gencimiz başvuru yaptı. Toplamda 220 gencimiz katılmaya hak kazandı. Bu Konya’da yapılmış en büyük turnuva. Böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz” dedi.


Önce ahlak ve maneviyat
Saadet Partisi olarak gençlere yönelik bu ve bunun gibi pek çok etkinlikler düzenleyerek gençlerimizin dışarda karşılayabilecekleri kötülükten korumak hem de onların isteklerine cevap verebilecek etkinlikler düzenlemeye çalışıyoruz. Bu turnuva vesilesi ile genç kardeşlerimiz ile tanışmak, onların dertlerini dinlemek ve onların streslerini atabildikleri bir turnuva hazırladık. ‘Önce ahlak ve maneviyat’ düsturu ile bu tarz etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” açıklamalarını yaptı.


Büyük ödüller sahibini bulacak
Turnuvada dereceye giren gençlerin ödüllerinin önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek törenle verileceğini söyleyen Uyar; “E-bisiklet, Playstation 4, cep telefonu, yarım altın, akıllı saat, bisiklet, çeyrek altın, gram altın, akıllı bileklik ve spor ayakkabı” ödüllerini dereceye girenlere vereceğiz” şeklinde konuştu.

Spor Haberleri