Meram Belediyesporlu oyunculardan 8 madalya

Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası 22-29 Ocak 2024 Antalya’da Düzenlendi. Meram Belediyesporlu 8 sporcu madalya sevinci yaşadı

Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası 22-29 Ocak 2024 Antalya’da Düzenlendi. Meram Belediyesporlu 8 sporcu madalya sevinci yaşadı

Türkiye Kickboks Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası 22-29 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antalya Spor Salonu'nda yapıldı.

Bugüne Kadar En Yüksek Katılım Antalya’da Düzenlendi

Antalya’da devam eden Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası müsabakaları 8 Ring, 15 Tatamide yapıldı. Katılım olarak bugüne kadar yapılan en yüksek katılımlı şampiyona yapıldı. Konya’dan her zamanki gibi başarılar üst üste geldi. Meram Belediye Spor 4 Altın, 3 Gümüş 1 Bronz Madalyayı Konya’ ya getirdi.

Başkan Kavuş; “Tüm Sporcularımızın Yolu Açık Olsun”

4 kategoride 5 bin 122 sporcunun katıldığı organizasyonun aynı zamanda milli takım belirleme kriterlerinin ilk basamağı olduğunu hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, turnuvanın bu sebeple önemini bir kat daha artırdığına vurgu yaptı. Başkan Mustafa Kavuş, milli takım yolunda önemli bir aşamayı başarıyla geçen tüm sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Başkan Mustafa Kavuş, alınan başarılı sonuçlar ile ilgili yaptığı açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Bu önemli turnuvada alınan başarılar bizi bir kez daha sevindirdi. Bundan daha çok sevindirecek olan ise sporcularımızın ay-yıldızlı forma ile ülkemizi temsil etmesidir. Ondan da daha çok sevindirecek olan da uluslararası turnuvalarda sporcularımızın bayrağımızı göndere çektirmesidir. Her biri bunu başaracak kabiliyette ve azimdeler. İnşallah bu gururu da bizlere yaşatacaklar. Hepsinin yolu açık olsun.”

Güçlü'den Tebrik

Türkiye Kickboks Milli Takım antrenörü ve İl Temsilcisi Mehmet Güçlü, sporcularının sadece maç zamanı değil her zaman disiplinli bir şekilde antrenman yaptıklarını ve başarılarılarının buna bağlı olduğunu belirtti. Amacının milli takıma Konya’dan en çok sporcuyu göndermek olduğunu belirten Güçlü çalışan ve azmeden her zaman kazanır sporcularım çok çalıştı ve kazandı hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum dedi.

A.EMİRCAN BESEREK K-1 67 KG 1.

SABRİYE GÜR 70 KG FULL 1.

A.EBRAR AYGÜN FULL 60 KG 1.

BATUHAN PEKMEZCİ FULL 86 KG 1.

K.MERT DERELİ FULL 81 KG 2.

İBRAHİM DEMİRTAŞ FULL+ 91 2.

M.EREN YANKIN FULL 67 KG 2.

BİLAL ALP FULL 51 kg 3.

Spor Haberleri