Konya'da şampiyon Kaplıkaya Kültürspor

U14 Türkiye Finalleri Konya'da düzenlendi. Finaller sonucu mutlu sona ulaşan takım Bursa temsilcisi Kaplıkaya Kültürspor oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2022-2023 Sezonu’nda 72 ilden 122 takımın katılımı ile 30 Mart 2023 tarihinde başlayan U14 Türkiye Şampiyonası 4’lü Finalleri dün Selçuklu Belediyesi Stadyumu sentetik sahada oynanan 3. lük ve final müsabakaları ile sona erdi.

Üçüncülük maçında Mersin Terspor’u 1-0 mağlup eden Denizli Parsspor şampiyonada üçüncü olurken final maçında Diyarbakır Diyarin-Terspor’u 1-0 yenmeyi başaran Bursa temsilcisi Kaplıkaya Kültürspor TFF U14 Türkiye Şampiyonu oldu.

Final maçı sonunda gerçekleşen törende; TFF Amatör İşler Müdür Yardımcısı Hatip Çopur ve TFF Amatör İşler Müdürlüğü Uzmanı Burak Gürpınar tarafından şampiyona da emeği geçen Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Federasyon Başkanı Remzi Ay, Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya’ya plaket ve final müsabakasının hakemlerine hediye takdim edildi.

Şampiyonada dereceye giren kulüplere kupa ve madalyaları ise; Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, TFF Amatör İşler Müdür Yardımcısı Hatip Çopur, Federasyon Başkanı Remzi Ay, Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, TFF Amatör İşler Müdürlüğü Uzmanı Burak Gürpınar ve Federasyon yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

Spor Haberleri