Konya'da 28 branştaki ücretsiz yaz spor okullarına kayıt süreci başladı

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 28 branşta düzenlediği ücretsiz GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları başladı.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 28 branşta düzenlediği ücretsiz GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları başladı.

28 branşta açılacak olan Spor Merkezlerine daha fazla çocuk ve gencin katılımını sağlamak amacı ile uygulanan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları yaz dönemi kayıtları başladı. Spor okulları özellikle İlkokul ve ortaokul çağında ki çocukların yaz aylarında serbest zamanlarını, en iyi şekilde değerlendirmeleri için uzman Antrenörler nezaretinde aynı anda binlerce çocuğa ve gence hizmet verecek şekilde planlandı.

İl Müdürlüğü tesislerinden 5-18 yaş arası çocuk ve gençler Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Eskrim, Fitness, Futbol, Güreş, Halter, Halk Oyunları, Hentbol, Hokey, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Özel Sporcular, Ragbi, Rekreatif, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme ve Wushu branşlarından ücretsiz olarak faydalanacak.

Her yıl binlerce çocuk ve gencin spor yapmak için tercih ettiği Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarında kayıtlar, spor branşlarında çalışmaların yapılacağı salonlardan hafta içi 10.00 - 16.30 saatleri arasında alınacak.

Spor Haberleri