IJF'den Konya'ya organizasyon sözü

Dünya Judo Federasyonu (IJF) Organizasyon Kurulu Başkanı Lisa Allan, 2023 yılında Konya’da uluslararası organizasyon takvimine ekleyeceklerini söyledi.

Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları’ndaki başarılı organizasyonu ve sahipliği ile tüm katılımcıların övgü ve beğenisi kazanan ve Ekim ayında Ümitler - Gençler U21 Dünya Karate Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Konya’ya bir Dünya Judo Federasyonu’ndan da organizasyon sözü geldi.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’U ZİYARET ETTİ

Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları için Konya’ya gelen Dünya Judo Federasyonu (IJF) Organizasyon Kurulu Başkanı Lisa Allan Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo Takımını ziyaret etti. Antrenman yapan sporcularla bir araya gelen Allan, antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı ve son dönemde önemli dereceler elde eden kulübü ilgiyle takip ettiğini dile getirdi, sporcuları tebrik etti. Ziyarette ayrıca Avrupa kulüpleriyle ortak çalışma projeleri yapılması noktasında görüş birliğine varıldı. Allan, 2023 yılında uluslararası organizasyon takvimine Konya’yı da ekleyeceklerinin sözünü verdi.

Spor Haberleri