BAL’da tek galip Ereğli Belediyespor

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 8. Grup’ta mücadele eden Konya takımları 6.hafta maçlarını dün oynadı.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 8. Grup’ta mücadele eden Konya takımları 6.hafta maçlarını dün oynadı.

Sarayönü evinde mağlup

Son iki haftada oynadığı 2 maçı kazanarak havaya giren Sarayönü Belediyespor evinde Akdeniz temsilcisi Manavgat Belediyespor’u ağırladı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın 79.dakikasında Manavgat Belediyespor Sinan Yıldırım’ın attığı golle 1-0 öne geçti ve maçın son dakikasına kadar üstünlüğünü korumasını bildi. Sahadan 3 puanla ayrılan Akdeniz temsilcisi puanını 8’e yükseltti. Konya temsilcisi Srayönü Belediyespor ise gruptaki ikinci mağlubiyetini alarak 8 puanda kaldı. Temsilcimiz 7.hafta maçında Korkuetli Belediyespor deplasmanına gidecek.

Ereğli puanını 10 yaptı

Bu sezon BAL’da kuvvetli bir kadro kurarak şampiyonluğu hedefleyen Ereğli Belediyespor evinde ağırladığı Yunusemrespor’u Habib Uzun ve Onur Öztürk’ün attığı gollerle 2-0 mağlup ederek 3 maç aradan sonra galip gelmeyi başardı. Puanını 10’a yükselten Ereğli Belediyespor 7.haftada Meram Kara Kartallar’a konuk olacak.

Meram Kara Kartallar varlık gösteremedi

Bu sezon BAL’da ilk sezonunu geçiren Meram Kara Kartallar 6.hafta maçında ligin iddialı ekiplerinden Kumluca Belediyespor ile deplasmanında karşı karşıya geldi. Maçta varlık gösteremeyen siyah-beyazlılar karşılaşmada gol atamadı. Ev sahibi Kumluca Belediyespor karşılaşmayı Serkan Özkan (2) ve Hakan Doğan’ın attığı gollerle 3-0 kazandı ve 16 puanla liderliğe yükseldi. 5 puanda kalan Meram Kara Kartallar gelecek hafta evinde Ereğli Belediyespor’u konuk edecek.

Çumra penaltı ile yıkıldı

BAL’a istediği gibi başlayamayan Çatalhöyük Çumra Belediyespor grubun iddialı ekiplerinden Anadolu Üniversitesi ile deplasmanında karşı karşıya geldi. Maç boyunca iyi bir savunma yapan temsilcimiz 75.dakiakda Fatih Çakır’ın penaltıdan attığı golle maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. 7 puanda kalan Çumra Belediyespor 7.haftada evinde Bolvadin Termal’i konuk edecek.

Spor Haberleri