BAL'da Sarayönü ve Akşehir üzüldü, Ömeranlı sevindi!

Bölgesel Amatör Lig'de 12.hafta karşılaşmaları bugün oynandı. Konya temsilcileri 2023 yılındaki son maçlarını oynadı.

Bölgesel Amatör Lig'de 12.hafta karşılaşmaları bugün oynandı. Konya temsilcileri 2023 yılındaki son maçlarını oynadı.

Lider Akşehirspor evinde Ceyhanspor'u konuk etti. Ligdeki tek namğlup takım olan Akşehirspor ligdeki ilk mağlubiyetini yaşadı. Ceyhanspor karşılaşmayı Eren Özaydemir'in attığı gollerle 1-2 kazandı. Akşehirspor'un tek golünü ise golcü oyuncu Osman Gümüş 90+9'da kaydetti. 25 puanda kalan kırmızı-beyazlılar ilk yarının son maçında 7 Ocak pazar günü deplasmanda Anamur Belediyespor'a konuk olacak.

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirve yürüyüşünü sürdüren Sarayönü Belediyespor ise 90+7'de yıkıldı. Yeşil-siyahlılar 2.hafta maçında deplasmanda Adana 5 Ocak'a konuk oldu. 13.dakikada Burak Evren ile 0-1 öne geçen Sarayönü, ilk yarıyı bu skorla önde kapattı. İkinci yarıda 61.dakikada Enver Erşahin Adana ekibinde beraberliği sağladı. Temsilcimiz 88'de Mustafa Tan ile yeniden öne geçti. Uzatma dakikalarında Ademi Dmieroğlu'nun golüne engel olamayan Sarayönü zirve yürüyüşünde yara aldı ve 24 puanda haftayı 3.kapattı. Temsilcimiz ilk yarının son maçında 7 Ocak pazar günü sahasında Erdemli Belediyespor'u konuk edecek.

Gruptaki diğer temsilcimiz Ömeranlı ise oldukça sükseli bir galibiyet elde etti. Kulu ekibi evinde ağırlığı ligin güçlü ekiplerinden Anamur Belediyespor'u Muzaffer Emre İlhan'ın 71.dakikada attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Puanını 22'ye yükselten Ömeranlı kritik bir zafer elde etti. Kulu ekibi ilk yarının son maçında deplasmanda Karaman GGS'ye konuk olacak.

Evinde Suvermez Kapadokyaspor'u 2-1 mağlup eden Niğde Belediyespor grubun yeni lideri oldu.

Spor Haberleri