BAL’da Sarayönü fırtınası sürüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta 5.hafta maçları dün oynandı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta 5.hafta maçları dün oynandı.

Konya’yı temsil eden takımlardan Sarayönü Belediyespor ve Meram Kara Kartallar haftayı galibiyetle kapatırken Çumra Belediyespor- Ereğli Belediyespor derbisinde gol sesi çıkmadı.

Meram Kara Kartallar 3 puan siftahı

Meram Kara Kartallar 5.haftayı Antalya Kemerspor’un ligden çekilmesi sebebiyle hükmen 3-0 galibiyetle geçti ve gruptaki ilk galibiyetini alarak puanını 5’ye yükseltti. Siyah-beyazlılar gelecek hafta Kumluca Belediyespor deplasmanına gidecek.

Sarayönü hata yapmadı

BAL’ın deneyimli ekiplerinden Sarayönü Belediyespor ise Keçiborlu Blediyespor deplasmanından 2-3 galibiyetle dönmeyi başardı. Yeşil-siyahlılar 50.dakikada Mücahit Tarhan ile öne geçti. Ev sahibi Keçiborlu’da Muammet Polat doğrudan kırmızı kartla 55. dakikada takımını 10 kişi bıraktı. Rakibinin eksik kalmasının ardından ataklarını hızlandıran Sarayönü, 65. dakikada Mustafa Eraslan ile farkı 2’ye çıkardı. Bu golden dakikalar sonra 67 ve 70. dakikalarda ev sahibinde Zekeriya Yasin Aksungur sahneye çıktı ve attığı 2 golle maça 5 dakikada yeniden dengeyi getirdi. Golden sonra toparlanan Sarayönü Belediyespor 78’de Uğur Ahmet Özder’in golüyle yeniden önce geçti. Karşılaşma 2-3’lük Sarayönü Belediyespor galibiyetiyle noktalandı. Sarayönü Belediyespor bu sonuçla ikinci galibiyetini aldı ve puanını 8’e yükseltti. Yeşil-siyahlılar 6.haftada evinde Manavgat Belediyespor’u konuk edecek.

Derbide gol sesi çıkmadı

BAL’DA 5.hafta Konya derbisine sahne oldu. Çumra Belediyespor evinde Ereğli Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sonuçlandı. Bu sonuçla iki takımda puanını 7’şer puana yükseldi. Gelecek haftada Ereğli Belediyespor evinde Yunusemrespor’u konuk edecek. Çumra Belediyespor ise Anadolu Üniversitesi deplasmanına gidecek. Diğer Karşılaşmalarda ise alınan sonuçlar şu şekilde: Korkuteli Bld. 0-1 Anadolu Üniversitesi, Manavgat Bld. 0- 3 Bolvadin Termal, Sandıklıspor 1-0 Burdur MAKÜ, Yunusemrespor 0-3 Kumluca Bld. SPOR SERVİSİ

Spor Haberleri