BAL’da play-out yarışı kızıştı

Bölgesel Amatör Lig'de 8.Grup'ta yer alan Konya temsilcileri 21.hafta karşılaşmalarını oynadı. BAL’da ligde kalma yarışı kızıştı.

Bölgesel Amatör Lig'de 8.Grup'ta yer alan Konya temsilcileri 21.hafta karşılaşmalarını oynadı. BAL’da ligde kalma yarışı kızıştı.

Kim play-out oynayacak

4 Konya temsilcisinden ligi son sırada bitiren takım doğrudan Süper Amatör’e düşecek, 3. biteren takım ise Süper Amatör’ü 2.sırada bitiren takım ile play-out oynayacak. Grupta 15 puanı bulunan Meram Kara Kartallar’ın çok az şansı kaldı. Diğer 3 Konya temsilcisi ise kıyasıya yarışıyor. Grupta Sarayönü Belediyespor’un 38, Ereğlispor’un 33 ve Çumra Beleidyespor’un 32 puanı bulunuyor.

Derbide gülen Sarayönü

Çatalhöyük Çumra Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor Konya derbisinde karşı karşıya geldi. Sarayönü Belediyespor zorlu karşılaşmayı 0-1 kazanarak puanını 38'e yükseltti. Sarayönü temsilcisi 22.haftada evinde ligin zayıf ekiplerinden Yunusemrespor'u konuk edecek. 32 puanda kalan Çumra Belediyespor ise deplasmanda Keçiborlu Belediyespor ile karşılaşacak.

Ereğlispor uzatmalarda yıkıldı

Ereğlispor deplasmanda 21.haftada Burdur MAKÜ ile karşılaştı. 21.dakikada Sergen Yılmaz ile 0-1 öne geçen Ereğlispor 90+3 ve 90+5'te yediği gollerle 2-1 mağlup oldu ve 33 puanda kaldı. Ereğlispor 22.haftayı hükmen galip olarak tamamlayacak.

Kara Kartallar varlık gösteremedi

Bu sezon BAL'da ilk sene tecrübesini yaşayan Meram Kara Kartallar ise evinde lider Anadolu Üniversitesini konuk etti. Eskişehir temsilcisi karşılaşmayı 0-3 kazanarak liderliğini sürdürdü. 15 puanda bulunan Meram Kara Kartallar 22.haftada deplasmanda Bolvadin Termal ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. SPOR SERVİSİ Manşet Fotoğrafı :Saray Medya

Spor Haberleri