BAL'da 'Konya Derbisi' heyecanı yaşanacak

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup’ta mücadele eden Konya takımları 20.hafta karşılaşmalarına yarın çıkacak.

BAL’da şampiyonluk yarışı sona erse de Konya ekiplerinin ligde kalma yarışı sürüyor. 3 Konya takımı arasında sıralaması en düşük olan takım doğrudan Süper Grup’a düşecek. İkinci olan takım ise Süper Grup’tan gelecek ekip ile play-out maçı oynayacak. Birinci olan takım ise önümüzdeki sezon yine BAL’da mücadele etmeye devam edecek.

Kulu’da derbi müsabakası

Son iki maçında 5 puan bırakarak zirve yarışında ağır bir yara alan Sarayönü Belediyespor yarın deplasmanda Fuzul Öemranlı’ya konuk olacak. Kulu’da yaşanacak olan derbi maçının heyecanı Dr. Fahrettin Koca Stadyumunda saat 14’te başlayacak. Zorlu maç öncesi Sarayönü 38 puanla ikinci sırada yer alırken, Ömeranlı ise 31 puanda beşinci sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Sarayönü’nde oynanan karşılaşma 0-0 sona ermişti.

Akşehir’in konuğu Erdemli

Son 3 maçından mağlubiyetle ayrılan Akşehir ekibinde hafta arasında kulüp başkanı Mustafa Kanyılmaz görevinden ayrılmıştı. Kırmızı-beyazlılar yarın evinde Erdemli Belediyespor’u konuk edecek. 37 puanla üçüncü sırada yer alan Akşehirspor, Sarayönü’nü geride bırakmak ve Ömeranlı ile arasındaki puan farkını korumak için evinde galip gelmek istiyor. Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14’te başlayacak. Son 5 maçını kazanan 46 puanlı lider Niğde Belediyespor ise evinde İmamoğlu Belediyespor’u konuk edecek. S

Spor Haberleri