BAL’da düğüm çözüldü

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de Konya temsilcileri son maçlarını oynadı.

BAL’da 8.Grup’ta mücadele eden Konya temsilcileri bugün oynadıkları maçlarla sezonu bitirdi. Konya temsilcileri arasında ligi ilk sırada bitirmeyi geçtiğimiz haftalarda garantileyen Sarayönü Belediyespor sahasında Kumluca Belediyespor’u 5-2 mağlup etti ve 53 puanla ligi tamamladı. Yeşil-siyahlılar gelecek yıl BAL'da mücadele etmeye devam edecek.

Haftalar önce Süper Amatör’e düşmesi kesinleşen Meram Kara Kartallar ise deplasmanda Korkuteli Belediyespor’u 1-3 mağlup ederek galibiyetle sezonu kapattı. Siyah-beyazlılar ilk kez mücadele ettiği BAL’da 18 puan topladı.

Çatalhöyük Çumra Belediyespor sahasında konuk ettiği Yunusemerespor’u 2-1 mağlup etti ve Konya temsilcileri arasında ligi ikinci bitirerek Ömeranlıspor ile play-out oynamaya hak kazandı. Paly-out karşılaşmasının kazananı BAL'da devam edecek, kaybeden ise Süper Amatör'de mücadele edecek.

Ereğlsipor ise Bolvadin Termal deplasmanında 0-2 kaybederek uzun süre sonra BAL’a veda etti. Yeşil-beyazlılar gelecek yıl Süper Amatör’de mücadele edecek.

Spor Haberleri