BAL’da 9. hafta tamamlandı

Bölgesel Amatör Lig 8.hafta maçlarında Konya temsilcileri maçlarını oynadı.

Bölgesel Amatör Lig 8.hafta maçlarında Konya temsilcileri maçlarını oynadı. Kemerspor’un ligden çekilmesinden dolayı Ereğlispor haftayı 3-0 hükmen kazanarak puanını 16’ya yükseltti. Ereğlsipor gelecek haftada evinde Kumluca Belediyespor’u konuk edecek.

Yunusemrespor ile deplasmanda karşılaşan Sarayönü Belediyespor ikinci yarıda Mustafa Eraslan ve Uğur Ahmet Özder’in attığı gollerle 2-0 kazanarak puanını 15’e yükseltti. Yeşil-siyahlılar 10.haftada evinde Meram Kara Kartallar’ı konuk edecek.

Teknik Direktör değişikliğinden sonra yükselişe geçen Çumra Belediyespor evinde ağırladığı Keçirborlu Belediyespor’u Batuhan Güvenç, Emir Turgut Aydın ve Ahmet Turan’ın attığı gollerle 3-1 mağlup etti ve puanını 14 yaptı. Çumra temsilcisi 10.hafta maçında Manavgat Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

BAL’daki diğer temsilcimiz Meram Kara Kartallar ise evinde Bolvadin Termal’i ağırladı. 48.dakikada Hacı Volkan ile önce geçen siyah-beyazlılar maçın sonunu getiremedi ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. 5 puanda kalan Kara Kartallar 10.hafta maçında Sarayönü’ne konuk olacak.

Spor Haberleri