BAL'da 22.hafta tamamlandı

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 8.Grup'ta yer alan Konya temsilcileri 22.hafta karşılaşmalarını oynadı.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 8.Grup'ta yer alan Konya temsilcileri 22.hafta karşılaşmalarını oynadı.

Sezonun ikinci yarısında iyi performans sergileyen BAL'ın gediklisi Sarayönü Belediyespor evinde ligin güçsüz ekiplerinden Yunusemrespor'u konuk etti. Yeşil-siyahlılar rakibi 4-1 mağlup ederek puanını 41 yaptı ve bir basamak yükselerek 4.sıraya geldi. Sarayönü, 23.haftada Meram Kara Kartallar ile karşılaşacak.

Çumra Belediyespor ise 22.haftada deplasmanda Keçiborlu Belediyespor ile karşılaştı. Maçta 3 puanı 90+5'te Eray'ın golü ile bulan Konya temsilcisi puanını 35 yaptı ve play-out yarışına tutundu. Çumra temsilcisi 23.haftada evinde Manavgat Belediyespor'u konuk edecek.

Bu sezon ilk kez BAL'da mücadele eden Meram Kara Kartallar deplasmanda Afyon temsilcisi Bolvadin Termal'e konuk oldu. Kara Kartallar sahadan 5-0 mağlup ayrıldı ve son 4 maçındaki 4.mağlubiyetini alarak 15 puanda kaldı. Siyah-beyazlılar 23.haftada sahasında Sarayönü Belediyespor'u konuk edecek.

Grupta yer alan diğer Konya temsilcisi Ereğlispor ise 22.haftayı Kemerspor'un ligden çekilmesinden dolayı hükmen galip olarak kapattı ve puanını 36 yaptı. Ereğlispor, 23.hafta da deplasmanda Kumluca Belediyespor ile karşılaşacak.

Spor Haberleri