Akşehirspor Teknik Direktörü Bekir Mehtap şampiyonluğa inanıyor

Akşehirspor Teknik Direktör Bekir Mehtap, namağlup olarak devam etmenin gururunu yaşadığını belirtirken, henüz ligin sonunun gelmediğini dile getirdi. Genç hoca, “Önemli olan nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz" dedi.

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Akşehirspor’da Teknik Direktör Bekir Mehtap, namağlup olarak devam etmenin gururunu yaşadığını belirtirken, henüz ligin sonunun gelmediğini dile getirdi. Genç hoca, “Önemli olan nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz” dedi.

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Akşehirspor, lige verilen deprem arasında fiziksel ve mental olarak dinlendi. Ligin ikinci yarısını bekleyen Bekir Mehtap ve talebeleri, hazırlık karşılaşmaları oynayarak maç ritmini korumanın planlarını yapıyor. İlk olarak BAL takımlarından Sandıklıspor ile bir maç oynayan Kırmızı-Beyazlılar, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Yeni transferlerin de şans bulduğu mücadelede Akşehirspor, otoriteler tarafından geçer not aldı. Bekir Mehtap’ın takımı, pazar günü saat 14.00’de ise yine BAL takımlarından komşu ilçe Sarayönü Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacak.

‘HER FIRSATTA ÇOK ÇALIŞIYORUZ’
Açıklamalarda bulunan Akşehirspor Teknik Direktörü Bekir Mehtap, “Bizim ligde devre arası verilmemişti. Yaşanan üzücü depremler sonrası tatil edilen ligde oluşan boşluğu değerlendirmek amacıyla iki hazırlık maçı planladık. İlk maçı Sandıklı ile oynadık ve 1-1’lik beraberlikle ayrıldık. Kadromuza yeni kattığımız bazı oyuncuları görme ve maç ritmini yakalama adına güzel bir karşılaşma oldu. Diğer maçımız ise pazar günü Sarayönü ile olacak. Lig öncesinde önemli bir prova olacak bizim için. Eksiklerimizi iyice görme fırsatı yakalayacağız. Ligde 15 haftadır yenilmeyen bir takımımız var. Fakat şu da bilinmelidir ki; nasıl başladığımızın bir önemi yok. Önemli olan nasıl bitirdiğimiz. Bu anlamda da her arayı, her boşluğu sonuna kadar iyi çalışarak geçirmeyi hedefliyoruz. Bu verilen ara da bize devre arası gibi hazırlık dönemi ve yenilenme gibi oldu” diye konuştu.

‘SAVAŞÇI KİMLİĞİMİZİ KORUYACAĞIZ’
Takımının son ana kadar pes etmediğini ifade eden genç çalıştırıcı, “Sezon başından beri oluşturmaya çalıştığımız takım görüntüsü şu; bir kere Akşehirspor’sak eğer 90 dakika aynı mücadeleyi, aynı özveriyi, aynı gayreti göstermek. Son düdüğe kadar oyuncularımızın bu performanslarını sürdürmeleri lazım. Geçtiğimiz periyotta da bunu yaşadık. Son anlarda çevirdiğimiz ve kazandığımız maçlara şahit olduk. Bu şekilde oyun disiplininden taviz vermeden mücadele edecek bir Akşehirspor oluşturmaya çalışıyoruz. Bu verilen arada da savaşçı kimliğimizi koruma adına çeşitli çalışmalar yaptık. Oyuncularımın antrenmanlarda vermiş olduğu reaksiyonlardan son derece memnunum. İkinci yarıda göze hoş gelen ve pes etmeyen bir oyunla yine sahada olmayı arzu ediyoruz” şeklinde görüş belirtti.

‘BİZ, BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPACAĞIZ!’
Taraftarlarının kendilerine destek olduğunun altını çizen Bekir Mehtap, “Sezon başından beri ciddi derecede hem bana hem de takımıma destek veriyorlar. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum. Bazı maçlarda performansımız onlar sayesinde arttı. Takımın arkasında itekleyici bir güç oldular diyebilirim. Mesela deplasmanda oynadığımız Havzan maçında taraftarımızın inanılmaz etkisi oldu. Bu anlamda tebrik ve takdiri onlara es geçmemek lazım. Sonuna kadar bize inansınlar ve desteklensinler. Biz, bu takımı şampiyon yapacağız. İnşallah, Allah’ın izniyle. İnancımız bu yönde. Gayretimiz ve çabamız da bu amaç doğrultusunda. Taraftarlarımızdan istediğim şampiyonluk gelene kadar, son an kadar hep destek olsunlar, tam destek olsunlar” ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri