Akşehirspor son 4 haftaya büyük avantajla giriyor

Süper Grup'ta heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Ligin bitimine 4 hafta kala Akşehirspor en yakın takipçisi Fuzul Ömeranlıspor'un 5 puan önünde şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Süper Grup'ta heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Ligin bitimine 4 hafta kala Akşehirspor en yakın takipçisi Fuzul Ömeranlıspor'un 5 puan önünde şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Grupta 22.hafta maçları bugün oynandı. Lider Akşehirspor evinde konuk ettiği Havzanspor'u Osman Gümüş, Serkan Akbakay, Ahmet Sarı'nın golleriyle 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük bir adım daha attı ve puanını 54 yaparak nağmalup liderliğini sürdürdü.

Akşehirspor'u takibini sürdüren Fuzul Ömeranlıspor ise deplasmanda karşılaştığı Kadınhanı Belediyespor'u 0-5 yenerek umudunu gelecek haftalara taşıdı.

Grupta alınan diğer sonuçlar ise şöyle: Cihanbeyli Belediyespor 0-3 Ereğli Ergesspor, Kulu Belediyespor 3-0 Ülkümspor (hükmen), Beyşehir Üzümspor 1-2 Huğluspor, Akören Kültürspor 1-6 Ilgın Belediyespor

Grupta 23.hafta maçları ise 26 Mart Pazar günü oynanacak.

Lider Akşehirspor evinde Ereğli Ergesspor'u konuk edecek. İkinci sıradaki Ömeranlıspor ise haftayı hükmen galip kapatacak. Diğer karşılaşmalar ise şu şekilde: Karapınar Belediyespor- Kadınhanı Belediyespor, Kulu Belediyespor - Cihanbeyli Belediyespor, Havzanspor-Akören Kültürspor, Ilgın Belediyespor- Beyşehir Belediyespor. Haftayı Huğluspor BAY olarak geçecek.

Spor Haberleri