Eczacılar gala yemeğinde buluştu

14 Mayıs Eczacılık Günü çerçevesinde 5. Bölge Konya Eczacı Odası tarafından gala yemeği ve mesleğinde 50. 40 ve 25 yılını dolduranlara plaket töreni düzenlendi. Dedeman Otel’deki etkinliğe ilgi büyüktü.

Abdil Emiroğlu

Sanatçı Özenir Asmacık’ın sahne aldığı gecede eczacılar hoş vakit geçirdi.

Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Ahmet Hakan Koru, “Eczacı, ilacın üretiminden hastaya ulaştırılmasına kadar her aşamada yetkinlik sahibi olan bir uzman ve sağlık danışmanıdır. Halka en yakın birinci basamak sağlık kuruluşu olarak sağlık sisteminin kilit taşıdır. Bu doğrultuda bu yılki temamızı” Mahallenin Ssğlığı bizden sorulur” şeklinde belirledik.  Gecemizi onurlandıran değerli bürokratlarımıza, misafirlerimize, meslektaşlarımıza, bu güzel organizasyondaki büyük emeğin sahibi çalışma arkadaşlarımıza ve gecemize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gala Yemeğinin onur konuğu olan Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sonay Gürgen ise, “Covid-19 pandemisi net bir sekilde göstermişti rki eczacılar sağlık sisteminin sürekliliğinin sağlanmasında ve acil durumlara müdahalede önemli bir rol oynamaktadır” ifadelerini kullandı.

Sağlık Haberleri