Unuttu dediler…

Her yeni gün bir önceki günü arattığı şu yaşadığımız alemde geçmişten dersler alarak yolumuza devam etmeliyiz. Yazıma hoş bir dörtlükle başlamak istedim sevgili Konyasporlular…

Unuttu dediler…

Unutmamalı, o güzel günleri
Anılarla gönülleri hoş tutmalı, avutabilmeli
Hatırlamalı, sevgiyle anmalı
Ümitlerle yarınları hoş tutmalı, ayırmamalı…

Her yeni gün bir önceki günü arattığı şu yaşadığımız alemde geçmişten dersler alarak yolumuza devam etmeliyiz. Yazıma hoş bir dörtlükle başlamak istedim sevgili Konyasporlular…

Cumartesi günü yapılan genel kurul ile ilgili yorumlarımı başlık başlık yazmaya çalışacağım. Kongre üyesi değilim, bu yönetimden önce kongre üyesi olmak istedim fakat olamadım, engellendim.. Fatih Özgökçen yönetiminde de bu başvurumu yenilemedim. Bu yüzden katılamadım.

Bu sezon hariç hiç kombinem olmadı, maç maç aldım biletlerimi, inanmadım takıma ve yönetime bu da benim kendi kararım, kendi düşüncem. Şemsettin Beştav gibi isimlere de hediye olarak kombine yükletemiyorsak bu da sizlerin ayıbı olsun ayrıca. Başkanın lafı Şemsettin Beştav’a değil bence Kombine almayan, Store’dan alışveriş yapmayan taraftarlara… Kuru Kuru kimse Konyasporluyum demesin diyor. Gelirler giderleri karşılamıyor diyor.

Twitter gündemini takip ederek kongreyi yorumluyorum. Yayın vardı izlemeye çalıştım fakat ses o kadar kısık geliyordu ki hiç bir şey anlamadım, kapattım. Atladığım bir durum olursa affınıza sığınıyorum.

Borçlarla alakalı, yönetimi devraldıklarında Örnek veriyorum Kaleci Sehic 10 milyon tl alıyorsa şuan 19 milyon tl alıyor. Kalkıp ta %80i yabancı olan takımda Türk Lirası üzerinden sözleşme yapamazsın. Yaptırmazlar. Borçları sabit tutabilmek bu borcu çevirebilmek ayrı bir takdir edilesi durumdur. Hepinizin görüşlerine saygı duyuyorum. Ama şuan ki yönetim Cumartesi günü kalkıp aday olmuyoruz dese, fellik fellik kulübe sahip çıkacak adam arardık. Bunu da unutmayalım. Gerçi atlamayalım illa pusuda bekleyen YAMYAM Konyasporlular (!) vardır.

Fatih Özgökçen her ne kadar bazen kötü potlar kırsa da, kırıcı konuşsa da iyi bir başkan olduğunu düşünüyorum. Yönetmeyi başarabiliyor. Hem Kulübü Hem kamuoyunu hem siyasi tarafı… Kendisi iyi ama çevresi kötü bana göre. Her neyse Hayırlı olsun deyip konuyu da kapatıyorum.

Alanyaspor maçıyla alakalı ise söyleyeceğim çok şey var aslında. Hangi birini sayayım. Hazırlanmamışız Dünya kupası arasında, yatmışız sanki. Bu kadar isteksiz bir futbol görmedim ben. Maçta yerli isimlerin kaalesiz futbolu da ayrı bir durum. Bruno Paz sonradan oyuna dahil olmasına rağmen 37 kez topla buluşmuş, bizim yerli orta saha ismini vermeyeceğim sonra kızıyor, alkışlatıyor kendisini, o ise yalnızca 30 kez buluşmuş.
Futbol artık Futbol değil sayın yerli futbolcu, sen 18 pas atarken Paz 31 pas denemesi yapmış… Bu kadar kaçak futbol oynanmaz. Sıcak mevsimin takımı Alanyaspor sıcak sıcak 2 tane attı. Bütün sorumlu yerli kardeşlerimiz değil tabi ki, öncelikle gereken dersleri İlhan hocam almalı…
Herkese iyi haftalar diliyorum.

Konyaspor Haberleri