Sezonun ҅zӟ: TARAFTAR

Bambaşka bir sezondu… Her anlamda başka. Bütün duyguları çok yoğun bir şekilde yaşadık. Bu sezonu sadece lig üçüncülüğü başarısı olarak ele almak çok yanlış olur. Dedim ya duyguları çok yoğun ve...

Bambaşka bir sezondu… Her anlamda başka. Bütün duyguları çok yoğun bir şekilde yaşadık. Bu sezonu sadece lig üçüncülüğü başarısı olarak ele almak çok yanlış olur. Dedim ya duyguları çok yoğun ve derinden yaşadık.

Hüznü de yaşadık.

Sevinci de yaşadık.

İhaneti de gördük.

Operasyonu da gördük.

Başarı da gördük.

Ahmet Çalık, Fatih Özgökçen ve yönetimi, İlhan Palut, S.G, MHK, hakemler ve Konyaspor bu başlıklar sezon için çok uygun başlıklar.

Bu sezona bir başlık daha eklersek; etkisini görmediğimiz tek ve en önemli faktör “Taraftar”.

Bu başarılı sezonda birkaç maç haricinde yerinde olmayan taraftar.  Biz şehrin göbeğinde bulunan stadyuma Konyaspor’umuzu desteklemeye gitmezsek kimse kusura bakmasın ama “saha dışı olaylarla” da kimse bizim için mücadele etmiyor. Sen 20 TL 30 TL bilet parası vermezsen kimse senin için makamından kalkıp MHK’dan federasyondan hesap sormuyor, sormamalı da.

Sonra elin adamı geliyor seni Rize’de Alanya’da İstanbul’da doğruyor. Sen de post atıyorsun, tweet atıyorsun en fazla. Belki 20-25 yıldır Konyaspor’un maçlarına gidiyorum. Bu kadar ezildiğimiz bir sezon hatırlamıyorum. İnce ince doğrandık. Kısıtlı kadro lafını da artık kullanmayacağım çünkü futbolcularımızın hepsinin ayrı ayrı emekleri asla inkâr edilemez edilmemeli de. Dönüp bir de Konyalılara bakıyorum… ama göremiyorum. Yönetiminden hocasından futbolcusundan hatta şehri yönetenlerden kimse hesap soramaz. Vay efendim transfer yapmadınız, vay efendim Michalak oynasaydı da Amilton oynamasaydı, vay efendim belediye başkanı maçlara gelmedi diyemez. Konyalılar bu yazıyı tamamen size yazıyorum. Seneye de aynı şekilde devam edersek bu sistem bizi yutar. Kimsenin de boğazında kalmayız. Çok temiz harcarlar bizi. Kendimize gelelim ve bu şehrin adını dünyanın her yerinde söyleyelim. Avrupa mecrasında ve yoğun lig maratonunda Konyaspor’umuzu desteklemekten vazgeçmeyelim.

Son olarak Yönetimi bir kez daha tebrik etmek isterim. Lig Konyaspor için Cumartesi 21:00 de bitti. Ama yönetimin gelecek sezonu çok ciddiye aldığını yeni transferle anladık. Çalışıyorlar çabalıyorlar.. Camiaya bir hava kattı. Yerinde ve doğru transferlerle her sezon ilk 5 hedefiyle.. Başarılar Konyaspor’um.

Haberleri