Nerede o eski Konyaspor ?

Yazdım yazdım sildim… Sildim tekrar yazdım. Yazdım çok şey yazdım. İçim içimi yiyor, bazı gerçekleri kabullenmek istemiyorum. Daha önceki yazılarımda da çok kez ifade etmeye çalıştım, eski Konyaspor’u özlüyorum gözlerim arıyor..

Nerede o eski Konyaspor ?

Yazdım yazdım sildim… Sildim tekrar yazdım. Yazdım çok şey yazdım. İçim içimi yiyor, bazı gerçekleri kabullenmek istemiyorum. Daha önceki yazılarımda da çok kez ifade etmeye çalıştım, eski Konyaspor’u özlüyorum gözlerim arıyor. Aslında çok da eski değil geçen seneki Konyaspor…

Şöyle açıp kadroya bakıyorum geçen seneyle bu seneyi kıyaslıyorum, bu seneki kadro daha fazla içime siniyor. Bu seneki kadrodaki isimler beni daha çok heyecanlandırıyor. Geçen seneden futbolunun Üstüne koymasını beklediğim isimler vardı, ama yük hep aynı isimlerin üstünde. Büyük bir Dua var Konyaspor’un üstünde… Allah koruyor bu takımı sevgili okurlarım.

Konya’ya gelirken korka korka gelen rakipler yok gibi artık. Çekinmiyorlar eskisi gibi. Ne değişti ne eksik bunları az çok herkes biliyor. Bunların önlemi neden alınmıyor bunu da anlamak güç. Hem yönetim hem teknik ekip olarak gerçekten bu sezonu nerde bitireceğimizi düşünüyorlar mı?

Konyaspor üzerine kafa yoruyorlar mı? Akıllarındaki şeyler neler? Bir soğuk savaş var da biz mi bilmiyoruz?

Konyaspor tarihinde bu kadar destek gören ekip var mıdır? Camia olarak Şehir olarak hem Fatih Başkan’ı hem de İlhan Hoca’yı sahiplenerek yanlış mı yapıyoruz? Tamam yeterince dolduramıyoruz tribünleri kabul ediyorum. Ama gerçek Konyasporlulara karşı mahcup duruma düştüğünüzün farkında değil misiniz?

Biliyorum bu yazıyı yazdığıma pişman olacağım 2 galibiyetle yine bahar gelecek bu şehre… ama bu eziyetin de bir haykırışı olmalı… Haykırmak istiyorum,

1. Aranızda ne mesele varsa halledin…

2. Formayı hak edene verin…

3. Bizi üzmeyin, üzmeye hakkınız yok.

4. 2. Kalecin bu kadar kötü olmamalı

5. Genç oyunculara şans vermelisiniz

6. Gitmek isteyeni tutmayın bu kulüpte

Bu liste uzar gider dostlar, sorularımız bitmez, isyanımız bitmez. Bizler eski Konyaspor’u arıyoruz… Lütfen bize o Konyaspor’u getirin.

Hepinize iyi haftalar diliyorum.

Konyaspor Haberleri