Nerde eski Konyaspor ?

Futbolda şöyle bir durum vardır.

Futbolda şöyle bir durum vardır. Hakem olarak yıldız oyuncuyu korursunuz. Sebebi şudur, bilek hareketleri ani olur, Rakibi geçmekte zorlanmaz. Rakip ağır kalır, faulle durdurur. Bu sebepten dolayı en ufak müdahalede bile faul vermelisin ki, oyuncuya ağır darbe gelmesin ve sakatlanmasın.. Konyaspor’un bana göre tüm futbolcuları YILDIZ… sağolsun Antalyasporlu futbolcular 20-25 dakika her oyuncumuzu deyim yerindeyse biçtiler. Nuri Şahin’i de anlamak gerek, başarısız bir grafik çiziyorlar bu sene. Konyaspor karşısında galip gelmek takımı çok fazla motive edecek.
İlk yarı boyunca ortada geçen maçta en çok dikkatimi çeken Soner’in oynadığı pozisyon. Soner’in geçen seneki futbolunu aratması çok normal. Çünkü Soner bir 10 numara oyuncusu değil. Gole yakın oynatmak Soner için handikap yaratıyor. Son vuruş özelliği çok kötü. Süpriz gollerin adamı Soner. Benim önerim 10 numara pozisyonda bence Muhammet Demir değerlendirilmeli. Önünde ise Mame yada Uche oynamalı.
Geçen seneyi anmışken o futbolu da özlemiyor değilim. Bu sene daha garanticiyiz. 1-0 olsun bizim olsun kafasındayız.

Antalyaspor karşısında oynanan futbol gerçekten üzücü. Geçen seneki futbolu oynayamıyoruz maalesef. Takım içi uyum yok denecek kadar az. Atak varyasyonlarımız zayıf. Geçen sene bir tek Adil sırıtıyordu takımda. Bu senenin en iyisi Adil. Umarım böyle devam etmez.

Son olarak maçın hakemiyle alakalı söylemek istediklerim var. Maçın skoruna etki edecek hatası olmadı. Fakat Antalyaspor’un sertliğine izin verdi. Kontrolsüz bir maç yönetti. Bu sertlik iyi bir futbol oynanmasına da izin vermedi. Seyir zevki düşük. Maç fazlaca durdu. Örneğin, Güray Vural’ın 90. Dakika da sarı kart görmesi maç boyu yaptığı tüm faullerin karşılığı değildi. Güray bana göre en az 3 kere oyundan atılmalıydı.

Haftaya daha iyi bir Konyaspor izleme temennisiyle herkese iyi haftalar diliyorum.

Konyaspor Haberleri