EYT Konyaspor

Uzun zamandır gerçekten bir şeyler yazmak gelmedi içimden…

Uzun zamandır gerçekten bir şeyler yazmak gelmedi içimden…

Biriktirip toplu toplu sıra sıra bir şeyler söylemek daha makul geldi. En son tribün tepkilerinden korkan yönetimin yaptığı gereksiz davranışları kaleme almıştım. Bu gereksiz hareketlerin ardı arkası kesilmiyor maalesef. Kontrolü elde tutmaya çalıştıkça hata üstüne hata yapılıyor. Özellikle Galatasaray galibiyeti sonrası maça gelen seyircilerimizi evlerine gözlerinin içine baka baka uğurlayan başkanın davranışını asla ve asla unutmak mümkün değil. Sezonun en talihsiz anlarından biri bana göre…

Keşke bu tip davranışları maçlarımızda hata yapan hakemlere federasyona, MHK’ye de yapabilseniz… onların da yüzüne dik dik bakabilseniz, tek yaptığınız şey resmî siteden kısa mesajlar verebilmek.

Konyaspor’un hakkını korumak Konyaspor’un ötesinde bir olay olduğunu bilmek gerekiyor.

Şu noktada hedefsiz bir takım haline gelmiş olmamızı nasıl kabullenebiliyorlar mesela, yukarıyı zorlama adına hiçbir şekilde çare aramadıkları ortada. Konyaspor’un bir hoca değişikliğinde bu kadar kötü duruma düşüreceklerini de tahmin edemediklerini de anlayabiliyoruz. Zaten yönetici dediğin yönetici vasıflı insanlar bunları öngörebilen kişilerden seçilmemeli mi ?

Yönetim dediğin idare dediğin şey, bu tip ortamları idare edebilmek değil midir ? Hem durumsal hem duygusal yönetimi idare edebilmek için kendilerine kişisel gelişim yönetimi kitapları tavsiye etmek isterim.

Kulübün bir Ceo’su var, herkes ondan bahsediyor. Herkesin onunla alakalı bir görüşü bir düşüncesi var, fakat nedendir bilinmez ne maç önü ne maç sonu ne maç içerisinde kendisini gören duyan yok. Konyaspor maçlarını televizyondan takip ediyorsa, neden kulübün bir Ceo’su var? Ceo dediğiniz şeyin tam olarak açılımı nedir?

Bu yönetim bu takıma bu şehre yakışmıyor,

Hoş bundan öncekiler de bundan sonrakilerin de yakıştığı tartışılır…

Konyaspor ile alakalı genel durumun iyi olmadığını düşünüyorum. Özellikle hocanın takımı disiplin konusunda çok fazla etki edebildiğini düşünmüyorum.

Kafasına göre lay lay lom bir takım görüntüsü veriyoruz. En basitinden takımın 14 numarası Frikik kullanıyor. Oysa takımda 10 numara diye alınmış futbolcularımız var. Kaç gol attın da kullanıyorsun o frikik’i demiyorum, ömrü hayatında kaç adet frikik vuruşu kullandın ? Diye bir soru sorabilirim mesela…

İkinci bir örnek, Yunan futbolcunun sahada yaptığını, alt yapıdan bir çok oyuncu yapar bundan da eminim, ama sen bu yeni hocayı da altyapıdan oyuncu oynatacak diye getirmiştin…

Nitekim takımı “ Eyt’li Mame Diouf” taşıdı…

Konyaspor Haberleri