Cuntacı Konyasporlular…

Türk milleti olarak lider karakterli olmayı benimsemiş, Lider karakterlilere her zaman saygı duymuşuzdur. ..

Cuntacı Konyasporlular…

Türk milleti olarak lider karakterli olmayı benimsemiş, Lider karakterlilere her zaman saygı duymuşuzdur. Bu vatan çok kez lider ruhlu hamura sahip insanlar çıkarmıştır. Bunu sadece siyaseten söylemiyorum. Hayatımızın her yerinde var bu ruhlu bu karakterli insanlar. Şehir olarak da apayrı saygı duyduğumuz isimler oldu. Belediye başkanlarından tutun milletvekillerine kadar. Kulüp başkanlarından teknik direktörüne futbolcusuna varıncaya kadar…

Gündemimiz Futbol, Gündemimiz Konyaspor….

Bir önceki yazımda özellikle üstünde durduğum durumlardan biriydi İlhan Hoca ve Fatih Başkan arasındaki gerginlik… içerden bilgi aldığımdan değil öngörülerime dayanarak böyle bir kanıya varıyordum. Şuna değineyim önce, İçerden bilgi almak tabiki eskiye nazaran daha zor bunda hemfikirim sizlerle. Eskiden bazı gazeteci dostlarımız abilerimiz aşırı bilgi alırlardı, kamuoyunu da darlarlardı.. evet darlarlardı, üstüne de fazla fazla katarak belki parlatarak belki karartarak durumu bilgimize sunarlardı. Şimdi o gazeteci arkadaşlar haber alamayınca bir anda Konyaspor yönetimi düşmanı oldular. Bu mesleğin gereğinin bu olmadığına da eminler, ama inadına bir sallama telaşı içindeler.

Kısa kısa ve sıra sıra değinmeye çalışıyorum dilim döndüğünce…

Değdirip de incittiğim kim varsa da beter olsunlar ayrıca…

Şu an savaş verdikleri şeylere dönüp baksalar, en fazla sahip çıkılması gereken zamanların aslında bu zamanlar olduğunu anlamaları çok zor değil.

Art niyetlisiniz… kötü niyetlisiniz…Popülist tavırlarınız, 3 filozofvari cümle kurarak kandırabileceğiniz bir camiada olmadığınızın farkında olun istiyorum.

Hatta tribünde o kadar iğrenç insanlar var ki taraftar gruplarıyla yönetimi karşı karşıya getirmeye çalışacak kadar da alçak insanlarsınız. Kıt aklınızla yapmak istediğinizin çok iyi farkında herkes, oturup izliyorum. Utanıyorum sizlerden, utanıyorum…

Allah için geçen seneki futbol yok gerçekçi olalım. Oyuncu Kalitesi olarak daha iyiyiz fakat bu sene gerçekten kötüyüz. Bu kötülük hali birilerinin sonu olacaktı bunu kestirmek güç değil. Aykut Kocaman da olduğu gibi.
Yapılış şekli hoş değil İlhan Hocama. Bu çok net bunda hemfikir olmalıyız. Teknik direktör işi biraz doku uymasıyla alakalı, İlhan Hocamın Konya’ya dokusunun uyduğundan hiçbir şüphe yok. Ama bir başarısızlık var ortada…
İlhan hocaya ve ekibe ben kendi adıma teşekkür ediyorum. Gelecek teknik direktöre de sahip çıkıp, öncesinde camiamıza net sahip çıkıp, önümüze bakmamız gerekiyor.
Hepinize iyi haftalar diliyorum.

Konyaspor Haberleri