Çare Sergen Yalçın

Susayım diyorum konuşmayayım diyorum… Ama dayanamıyorum sevgili Konyasporlular.

Çare Sergen Yalçın

Susayım diyorum konuşmayayım diyorum…
Ama dayanamıyorum sevgili Konyasporlular.
Her seferinde bir malzeme verebiliyor Yönetim. Kriz anında kontrolü hiç yönetemiyorlar. En fazla destekleyenlerden biriyim. Her zaman savundum. Ama özellikle bu sene yapılanlara bakılınca kahroluyorum. Futbol konuşmak bile gelmezken içimizden yine de bu köşe yazısını yazmak istedim.
En basitinden gideyim… çok güzel bir farkındalık yapıyorsun, depremzede kardeşlerimizi maça davet ediyorsun. Ama 100 kişilik yere 150 kişi yerleştirmeye çalışıyorsun. Allah var yine Taraftarlarımız ses etmediler ben şahidim. Adamlar ayakta maç izlediler. Çözüm olarak da batı üste yerleştirildiler. Art niyet aramak istesem çok şey yazardım da neyse. Mesela Kuzey ve Güney tarafına yerleştiremezler miydi ? Ayrıca stadyum da sadece depremzedeler yoktu, bir çok Konyalı gönüllü dernek görevlileri de maçtalardı.

Maç ile ilgili öncelikle yeni transferleri değerlendirmek isterim, İspanyol Pozuela aslında en sönük görünendi fakat sorumluluk verilmediğini hissettim sorumluluk verilse çok başka futbol kafası olduğunu düşünüyorum. Moreno’nun Bir Fofana etkisi olacağını ve olumlu katkıları olacaktır. Mahir golcü olmaktan uzak daha çok hazırlayıcı gibi… aslında takviyeler güzel fakat hali hazırda takımdakiler stopluyor, buna üzülerek şahit oluyoruz… özellikle Muhammet Demir…

Genel olarak da baskı kuramayan, sistemsiz bir Konyaspor vardı. Teknik direktör değişikliğinin şart olduğunu düşünüyorum. Ama İlhan hocaya yapılanlardan sonra yerli hocalardan da ret yeme ihtimalleri çok yüksek.
Allah Konyaspor’un yardımcısı olsun. Uzun uzadıya yorumlamak boşa gibi. Bu takımın taktikten çok psikolojisini yönetebilcek bir hoca lazım. Sergen Yalçın şuan en doğru isim gibi.

Konyaspor Haberleri