Balon

Lige verilen araya girmeden önce alınan Kayserispor galibiyeti, camia olarak hepimizin yönünü tekrardan zirve olarak belirledi, aradan önceki 6 maçlık fikstürde, 4 beraberlik - 1 mağlubiyet - 1 galibiyetlik ..

Lige verilen araya girmeden önce alınan Kayserispor galibiyeti, camia olarak hepimizin yönünü tekrardan zirve olarak belirledi, aradan önceki 6 maçlık fikstürde, 4 beraberlik - 1 mağlubiyet - 1 galibiyetlik kötü seri ile şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizi değerlendirdiğimizde; uçtu kaçtı denilen teknik direktör ve futbolcuların takımlarının bir balon misali şişirildikleri ortaya çıkıyor!

Ara sonrası oynayacağımız 5 maçlık fikstür ise tam anlamıyla; rüzgarı arkamıza alıp sonrasında ligde fırtına gibi eseceğimiz türden. Evimizde oynayacağımız Alanyaspor ve Sivasspor (bu iki maç arasında 16. Hafta bay geçtiğimiz hafta) maçları sonrası Karagümrük deplasmanı, ardından yine evimizde sırasıyla Beşiktaş ve Ankaragücü maçları oynayacağız. 4 maçı evimizde oynayacağımız bu 5 maçlık fikstürde; taraftarımızın genelinin puan olarak beklentisi 10-12 puan aralığında, beklenti inşallah gerçekleşir diyelim ve Dünya Kupası arasına girelim.

Ülke olarak katılamadığımız Dünya Kupasında, Konyasporlular olarak tarafımız belli: Francisco Calvo’lu Kosta Rika! Her Dünya Kupasında sürprizler oluyor, Katar’da sürprizi neden Kosta Rika yapmasın diyelim ve ilgilisine Calvo’lu Kosta Rika’nın maç programını bırakalım:

23 Kasım Çarşamba günü saat 19:00’da İspanya – Kosta Rika, 27 Kasım Pazar günü saat 13:00’de Japonya – Kosta Rika, 1 Aralık Perşembe günü saat 22:00’de Kosta Rika – Almanya. Stoperimiz Francisco Calvo’ya ve Kosta Rika’ya Dünya Kupasında başarılar dileriz.

Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Ayos Konyaspor Basketbolun ve Futbol 3. Lig 1. Grup temsilcimiz 1922Konyaspor’un maçlarının devam ettiğini de hatırlatmadan geçmeyelim…

Ayos Konyaspor Basketbol Cumartesi günü saat 18:00’de deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak ve sonraki hafta 27 Kasım Pazar günü saat 13:00’de Aliağa Petkim Spor ile Konya’da karşılaşacak, bizler de bu maçta takımımızın yanında salondaki yerimizi alacağız inşallah. 1922 Konyaspor ise Pazar günü deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçının ardından 23 Kasım Çarşamba günü saat 14:00’de Konya’da Nevşehir Belediyespor’u konuk edecek, müsait olmamız durumunda Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda takımımızın yanında, tribündeki yerimizi alalım diyelim ve temsilcilerimize başarılar dileyelim.

Konyaspor Haberleri