Avrupa biz geldik

Öncelikle herkese mutlu haftalar diliyorum değerli Konyasporlular. Sezona BATE maçlarıyla Merhaba diyerek başlayan Konyaspor bu maçlarda aldığı temiz galibiyetlerle Konferans Liginde bir üst tura çıkmayı başardı....

Öncelikle herkese mutlu haftalar diliyorum değerli Konyasporlular.

Sezona BATE maçlarıyla Merhaba diyerek başlayan Konyaspor bu maçlarda aldığı temiz galibiyetlerle Konferans Liginde bir üst tura çıkmayı başardı. Avrupa’da tecrübe sahibi rakibiyle onlardan daha Avrupalı onlardan daha tecrübeli olarak oynadık. iki maçta da her ne kadar 10 kişi kalsak da rakibimizi saf dışı etmeyi başardık. Bu özgüven ile bir sonraki maçımız olan Vaduz müsabakalarından sorunsuz bir tur bekliyorum.

Galibiyetler önemli Tur önemli tabiki. Fakat yeni transferlerin böylesine adapte olması formayı çabucak kabullenmesi en önemlisi de İlhan Hocamın oyun sistemini kavrayabilmesi çok değerli. Takımdaki bana göre en kritik yer Abdülkerim’in yarattığı boşluktu. Orada Calvo yeterli bir oyun ortaya koydu. Hatta Abdülkerim’den daha iyi olmasını bekliyorum.  Umarım performansı artarak devam eder.

Her ne kadar Şampiyonlar Ligi veya UEFA Avrupa ligini hak etsek de, Her ne kadar türlü masa başı oyunlarıyla elimizde sadece Konferans ligi kalsa da, her ne kadar bizi daha iyi yerlere layık görmeseler de, fakat layık gördükleri takımları da ülkeyi nasıl rezil ettiğini de hep beraber izledik gördük ve üzüldük. Allah’ın adaleti şaşmıyor sevgili okurlarım. Sadece sizlerden isteğim geçmişi unutmayalım. Özellikle geçen sene bize yapılan hataları unutmayalım. Ders çıkaralım demiyorum. Unutmayalım. Unutturmayalım.

Önümüzde Vaduz maçı olacak. Deplasmanda avantajlı skor yakalayarak, Konya’da Play-Off için tur biletini cebimize koyacağımıza inancım tam.

Taraftarlarımızın biber gazı yemeyeceği, maçlara gelen çocuklarımızın kolluk kuvvetleri tarafından itilip kakılmayacağı iç saha maçları diliyorum.

Haberleri