ZİRVE ORTAĞIYIZ

Ümraniyespor karşısında Konyaspor forması ile ilk resmi maçına çıkan ve aynı zamanda kariyerinde de ilk Süper Lig maçını geride bırakan Erhan Erentürk, maçın ardından açıklamalar yaptı.

Ümraniyespor karşısında Konyaspor forması ile ilk resmi maçına çıkan ve aynı zamanda kariyerinde de ilk Süper Lig maçını geride bırakan Erhan Erentürk, maçın ardından açıklamalar yaptı.

Bana güvendiler

Şans geldikçe takıma katkı vermek istediğini ifade eden Erentürk; “Heyecanlıydım. Konyaspor ile ilk maçımdı. Öncelikle bana bu şansı verenlere teşekkür ediyorum. Bana güvendiler, arkamda durdular. Şans geldiği için mutluyum. Takıma katkı vermeyi çok istiyordum. Bundan sonra da şans geldikçe elimden geleni yapmaya devam edeceğim” dedi.

Adaptasyon sürecimi tamamladım

Maç maç hedeflerine ilerleyeceklerini söyleyen Erhan; “Güzel bir zemin, güzel bir taraftar vardı. Taraftarımızla da ilk kez buluştuk. Coşkulu bir taraftar vardı ve galibiyette önemli rol oynadı. Takımda Aile ortamı var. Birlikteliğimiz çok iyi. Seri yakalayarak sezonu en iyi noktada tamamlamak istiyoruz. Zirveye ortağız. Herkes de bunu hissediyorduk. Gerçekten iyi takımız. Maç maç hedefimize ilerleyeceğiz. Altınordu’da sadece yerlilerle oynuyorduk. Konyaspor’da hem Türk hem de yabancı olarak kaliteli oyuncularımız var. Süper Lig’in iyi takımlarındanız. Süper Lig’de tabii ki daha farklı, daha hızlı bir oyun oynanıyor. Adaptasyon sürecini tamamladım. Öncelikli hedefim Konyaspor’da kalıcı olup düzenli olarak forma giymek. Sonrası nasip kısmet” ifadelerini kullandı.

Performansından memnunum

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Ümraniyespor maçında kaleyi koruyan Erhan Erentürk için ise şunları söyledi: “İlk antrenmandan itibaren oynayıp oynamamasına takılmadan profesyonelce ve özveri ile çalıştı. Bu çalışmalarının karşılığını aldığını düşünüyorum. Belki çok iyi oynadığı bir maçta hata yaptı, o da golle sonuçlanabilirdi. Ama şans, kısmet onun çalışmasından dolayı Erhan ve bizden yanaydı. Bu maçın özelinde, ilk maçı olduğunu da düşünürsek performansından çok memnunum” şeklinden konuştu.

HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri