Yunus Mallı: Kendime güvenip ve inanıp Konyaspor'a geldim

Konyaspor'un yeni transferi Yunus Mallı, İstanbulspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'un yeni transferi Yunus Mallı, İstanbulspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Öncelikle iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum diyen Yunus" ;Yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Özellikle son iki maç hem oyun olarak hem de skor olarak iyi bir performans sergiledik. Bu özgüvenle cumartesi inşallah sezona da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bir an önce zaten herkes sezon başlasın istiyor. İnşallah dediğim gibi güzel bir başlangıç yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

10 numaralı formayı giymesiyle ilişkin açıklamalar yapan deneyimli orta saha; "10 numarayı giyen oyuncuların Konyaspor'da çok iyi performans vermediğini bende duydum. Açıkcası buna çok takılmıyorum. 10 numara benim en sevdiğim numaram. Kariyerimde en başarılı dönemi sırtımda 10 numara varken geçirdim bu benim için en iyi cevap, çok takılmaya gerek yok" dedi.

Konyaspor kariyeri ile iligli konuşan Yunus; "Açık söylemek lazım son yıllar istediğim gibi gitmedi farklı nedenlerden dolayı. Önüme bakmak istiyorum. Kendime inanıp, güvenip geldim buraya. Tekrar futboldan zevk alıp kendimi ispatlamak istiyorum. Konyaspor hem futbolculuğuma hemde kişiliğime uygun bir yer olarak hissesiyorum. Şimdiye kadar da her şey çok iyi gidiyor. Herkes tarafından iyi karşılandım. Konyaspor camiasına teşekkür etmek istiyorum. İnşallah güzel olacak buna inanıyorum" açıklamalarını yaptı.

Milli Takım hakkında da konuşan Yunus; "Milli takım sürecini zaman gösterir, her şey performansa bağlı. Önemli olan burada benim oynaıp takıma fayda sağlamam. Şu an onu düşünmeye gerek yok. Adım adım ilerlemekte fayda var. Cumartesi günü İstanbulspor maçımız var. Orada iyi bir start verip, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri