Yavru Kartal’ın Rakibi Derince

1922 Konyaspor 14.hafta maçında yarın deplasmanda Belediye Derincespor ile karşılaşacak. Derince Belediyespor Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor ligin 14.haftasında yarın Belediye Derincespor’a konuk olacak. Ligde üst üste kazandığı Belediye Kütahyaspor ve Elazığspor galibiyetleri ile çıkışa geçen ancak çarşamba günü evinde Nevşehir Belediyespor’a kaybeden Yavru Kartal zorlu deplasmandan puan ile dönmek istiyor. Zorlu karşılaşmada Engin Atmaca düdük çalacak. Atmaca’nın yardımcılıklarını Aykut Yılmaz ve Volkan Buz yapacak.

19 puan hedefinde

Çağdaş Çankaya’nın öğrencileri bu sezon deplasmanda oynadığı Eskişehirspor, Çatalcaspor ve Elazığspor maçlarını kazanmayı başarmıştı. Deplasmanlarda kazandığı maçlarda iyi oyunlar ortaya koyan yeşil-beyazlılar yeniden kazanarak play-off sıralarına yükselmeyi hedefliyor. 13 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 16 puan toplayan 1922 Konyaspor kazanarak puanını 19 yapmak istiyor.

Derincespor formda

Kocaeli temsilcisi Belediye Derincespor ise grubun iddialı takımlarından biri. 2.Lige yükselme hedefi ile kurulan Derincespor, 2 mağlubiyetle gruptaki en az mağlup olan takımlardan biri. Oynadığı 13 karşılaşmada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden Kocaeli temsilcisi 16 gol attı ve kalesinde 14 gol gördü. Son oynadığı Edirnespor deplasmanda 88. dakikaya 1-0 mağlup giren Derincespor 89’da Osman Can ve 90+7’de Uğurcan ile goller bularak maçı 1-2 kazandı.

Oyun ritmi yakaladık

Pazar günkü oynanacak Derince maçı hakkında konuşan Çağdaş Çankaya; “13 maçı geride bıraktık. Pazar günü deplasmanda zor bir maç oynayacağız. Derince maçına puan ve puanlar almak için çıkmak istiyoruz. Son maçlarda oyun ritmimizi yakalamıştık. Genç takımız. Herkes gördü, bazen kalite ortaya çıkıyor. Bazen biz de kenardan bazı şeyleri yapamıyoruz. Deneyim bu ligde çok farklı. 3. Lig, belki 1. Lig ayarında oyuncular oluyor. Bu da saha içinde belli bir üstünlüğü oluyor oyuncuların. Beni sevindiren durum, erken gol yememize rağmen tepki verdik. Hemen kırılmadık. Bu maçlarda artılarımızı ön plana çıkarmamız lazım. Üstüne koyarak devam etmemiz gerekiyor. İlk yarıda kalan 4 maçta 22-23’leri görebilirsek bizim için iyi bir seviye olacak” dedi. Halil Yılmazer

Konyaspor Haberleri