Yavru Kartal’ın konuğu Bornova!

1922 Konyaspor, ilk devrenin son maçında bugün sahasında Bornova 1877’yi konuk edecek.

1922 Konyaspor, ilk devrenin son maçında bugün sahasında Bornova 1877’yi konuk edecek.

Zor bir sezon yaşayan 1922 Konyaspor, sahasında Bornova 1877 ile karşılaşacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak kritik mücadele saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmada Ankara bölgesi hakemi Hakan Aktaş düdük çalacak. Yavru Kartal, haftaya 5 puanla 13. sırada giriyor. Geride kalan süreçte sadece bir galibiyet alan pilot takım, sezonun ikinci galibiyetini almak adına sahaya çıkacak.

Yıldırım’ın ilk sınavı

1922 Konyaspor’da teknik direktör Mehmet Yıldırım da ilk maçına çıkacak. Fatsa yenilgisi sonrası istifa eden Bekir Mehtap’tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Yıldırım oturmuştu. Daha önce de Yavru Kartal’da çalışan deneyimli teknik adam, ilk maçından galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor. Ligde play-off hesapları yapan Bornova ise 23 puanla 5. sırada yer alıyor. Teknik direktörlüğünü Gürkan Ferhatoğlu’nuın yaptığı İzmir ekibinde 10 gol atan Murat Çaydemir, gol krallığı listesinde ilk sırada bulunuyor.

1922 Konyaspor’dan çağrı

Öte yandan maç öncesi kulüpten de taraftara destek çağrısı yapıldı. Yapılan açıklamada, “Haydi 1922 Konyaspor taraftarı maça! Bornova 1877 Spor Kulübü ile evimizde oynayacağımız maça kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk tüm taraftarımızı takımını desteklemeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri