Yavru Kartal’ın final haftaları!

1922 Konyaspor, sezonun bitimine 3 hafta kala zor bir sürece giriyor. Yeşil-beyazlı ekip, üst üste ligde kalma yarışındaki rakipleriyle deplasmanda ligde kalma adına sahaya çıkacak.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta sezonun bitmesine 3 hafta kaldı. 1922 Konyaspor, son dönemde hakem hatalarının da etkisiyle düşüşe geçti. Üst üste aldığı galibiyetle alt sıradaki rakipleriyle puan farkını açan yeşil-beyazlı ekip, rahat bir nefes almıştı. Yavru Kartal, çıkışını sonraki haftalara taşıyamadı ve sıkıntılı bir sürecin içine girdi. Son olarak 19 Mart’ta deplasmanda oynadığı Ağrı maçını kazanan pilot takım, son 7 karşılaşmada 4 beraberlik ve 3 yenilgiyle hiç kazanamadı.

Zor karşılaşmalara çıkacak

Geçtiğimiz hafta sahasında Belediye Derincespor’a 1-0 mağlup olan 1922 Konyaspor’un küme düşme hattı arasındaki puan farkı rakiplerinin kazanmasıyla birlikte ikiye kadar düştü. 32 puanla ligde 14. sırada yer alan Hakan Ünal’ın öğrencileri, kalan 3 maçta adeta final maçlarına çıkacak. Yavru Kartal, 32. haftada 7 Mayıs Pazar günü deplasmanda 31 puanlı Edirnespor, 33. haftada 16 Mayıs Salı günü de yine dış sahada 26 puanlı Şile Yıldızspor’a konuk olacak. Temsilcimiz, sezonu taraftarının önünde oynayacağı Hacettepe maçıyla tamamlayacak.

Edirne maçına odaklanıldı

1922 Konyaspor, özellikle bu haftaki Edirnespor maçına büyük önem veriyor. Teknik direktör Hakan Ünal da motivasyonları düşen öğrencilerini final maçlarına hazırlıyor. Ünal, kalan süreçte takımına güvendiğini kaydederken, herkesten en iyi mücadelesini sahada göstermesini istedi. Yönetim de takımı motive etmek adına gayret gösteriyor. Edirnespor maçından çıkacak olası bir yenilgi halinde ise yeşil-beyazlı ekip, küme düşme hattına gerileme ihtimali bulunuyor. Yavru Kartal’da Edirnespor maçı mesaisi de başladı. 1922 Konyaspor, teknik direktör Hakan Ünal yönetiminde Saraçoğlu Tesisleri’nde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri