Yavru Kartal’da Şile hazırlıkları başladı

Oynadığı son 3 maçta galibiyet çıkartamayan ve 1 puan elde eden 1922 Konyaspor ligin ilk yarısındaki son iç saha maçına Pazar günü evinde çıkacak.

TFF 3.Liğ 1.Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor 15.hafta evinde Edirnespor ile 1-1- berabere kalmıştı. Puanını 17’ye çıkartan Yavru Kartal pazartesi gününü izinli geçirdikten sonra 16.haftada evinde oynayacağı Şile Yıldız karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile başladı. Yeşil-beyazlılar ilk yarının son iç saha maçında 11 Aralık Pazar günü evinde Şile Yıldız Spor’u konuk edecek.

Ligin en az galip gelen takımı

2 galibiyet ile ligin en az galibiyet elde eden 3 takımından biri olan Şile Yıldız Spor 8 beraberlikle ligin en fazla beraberlik elde eden takımı. 15 maçta 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden İstanbul temsilcisi son maçında ligin üst sıralarını zorlayan Belediye Derincespor’u 1-0 mağlup etti. Topladığı 14 puanla küme düşme hattının hemen üzerinde bulunan İstanbul temsilcisi Derince karşılaşması öncesinde 14 maçta yalnızca 1 kez kazanabilmişti.

Konyaspor Haberleri