Yavru Kartal'da kritik bekleyiş sürüyor

3. Lig’de mücadele veren 1922 Konyaspor’da kritik bekleyiş sürüyor. Alınan bilgilere göre önümüzdeki günlerde yeni yol haritasının çizileceği bildirildi.

3. Lig’de mücadele veren 1922 Konyaspor’da kritik bekleyiş sürüyor. Alınan bilgilere göre önümüzdeki günlerde yeni yol haritasının çizileceği bildirildi.

Genel Kurula gidiliyor

1922 Konyaspor Başkanı Osman Avcıoğlu ile Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’in birkaç gün içinde bir araya gelerek Yavru Kartal için yol haritasını çizeceği öğrenildi. Görüşmede bütçe ve yeni sezon için düşünülen planlama masaya yatırılacak. Yeşil-beyazlı kulüpte genel kurula gidilerek yönetimde bazı değişikliklerle birlikte sezona girileceği de kaydedildi.

Ay sonunda takım toplanacak

Pilot takımda teknik direktör ve kadro kurma çalışmalarının da görüşmenin ardından başlaması bekleniyor. Ay sonuna doğru takımın toplanarak yeni sezon hazırlıklarına da başlayacağı kaydedildi. Bu noktada oyuncular da kulüpten gelecek haberi bekliyor. 3. Lig’de yeni sezon heyecanı 9-10 Eylül'de oynanacak maçlarla başlayacak ve sezon 27 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Başkan Kılca'dan iddialara net yanıt

Öte yandan 1922 Konyaspor’un Karatay Belediyesi’ne satılacağı iddiaları ise doğrulanmadı. Hem Karatay Belediyesi hem de 1922 Konyasporlu yetkililer, bu noktada bir gelişme olmadığını kaydetti. Daha önce Yavru Kartal’a tesis ve isim sponsorluğu noktasında destek veren Belediye Başkanı Hasan Kılca ise profesyonel lige girmeyi düşünmediklerini net bir dille açıkladı.

Konyaspor Haberleri