Yavru Kartal’da Ağrı mesaisi

1922 Konyaspor, Pazar günü evinde oynayacağı BC Group Ağrı 1970 maçına hazırlanıyor.

1922 Konyaspor, Pazar günü evinde oynayacağı BC Group Ağrı 1970 maçına hazırlanıyor.

Grubun 6.haftasında Amsyaspor deplasmanında öne geçmesine rağmen karşılaşmadan puan çıkartamayan 1922 Konyaspor, 7.hafta maçında evinde BC Group Ağrı 1970 Spor’u konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarına pazartesi günü başlayan yeşil-beyazlılar hafta boyunca yapacağı antrenmanlarla zorlu maça iyi şekilde hazırlanacak. Temsilcimizde Seçim Can Koç’un göstereceği performans maç için büyük önem arz ediyor.

Yavru Kartal yeniden moral peşinde

TFF 3.Lig 1.Grup’ta 6 maçta 3 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan 1922 Konyaspor topladığı 7 puanla grupta 12.sırada yer alıyor. Bu sezon deplasmanda oynadığı Eskişehirspor ve deplasmanda oynadığı Yomraspor maçlarında 3 puan sevinci yaşayan Yavru Kartal, Karaköprü maçından beraberlikle ayrılmış Karşıyaka, 1954 Kelkit, Amasyaspor maçlarından mağlubiyetle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar zorlu Ağrı maçını kazanıp yeniden moral kazanmak istiyor.

Ağrı formada geliyor

BC Group Ağrı 1970 Spor ise Konya deplasmanına formda gelecek. Grupta oynadığı son 3 karşılaşmada mağlup olmayan sarı-siyahlılar Elazığspor ve Nevşehirspor’u mağlup ederken Derincespor’dan da puan almayı başardı. Topladığı 10 puanla 5.sırada haftayı kapatan Ağrı temsilcisinde Burak Seres, Muhammet Gundak, Emre Yaşar Murat Torun ve Ahmet Kutlu performansı ile dikkat çekiyor.

Yeşil-beyazlılar oldukça hırslı

1922 Konyaspor hırsılı görüntüsüyle oldukça dikkat çekiyor. Temsilcimiz 53 takımın bulunduğu 3.Liğ’de 6 maçta gördüğü 19 sarı kartla en fazla sarı kart gören 4.takım konumunda yer alıyor. Yeşil-beyazlılar 6 maçta gördüğü 3 kırmızı kartla da yine bu alanda 3.sırada yer alıyor.

Konyaspor Haberleri