Yavru Kartal sezonun en kritik maçına çıkacak

TFF 3.Lig’de kümede kalma savaşı veren 1922 Konyaspor, sezonun dönüm noktası olan karşılaşmalarından birine çıkacak.

TTF 3.Lig, 1.Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, yarın ligde kader maçlarından birine çıkacak. 32 puanla küme düşme hattının 2 puan üzerinde yer alan yeşil-beyazlılar 31 puanı Edirnespor’a konuk olacak. 25 Kasım Stadyumu’nda saat 15’te oynanacak karşılaşmada Tarık Güldal düdük çalacak. Güldal’ın yardımcılıklarını Nehzihi Aytar ve Muhammet Delimazı yapacak.

Önemli maç

Ligde çıktığı son 7 lig karşılaşmasında galip gelemeyen ve 4 beraberlik, 3 mağlubiyet elden eden yeşil-beyazlılar son galibiyetini 19 Mart’ta Ağrı 1970 Spor’a karşı almıştı. Son dönemde yaşadığı puan kayıpları ile düşme hattı ile arasındaki puan farkı kapanan 1922 Konyaspor’da Edirnespor maçı hayati önem taşıyor.

Edirnespor’da formsuz!

Marmara temsilcisi Edirnespor’da 1922 Konyaspor gibi formsuz dönemden geçiyor. Karşıyaka, Elazığspor ve 1954 Kelkit maçlarında aldığı galibiyetlerle ligde kalma yolunda önemli işler yapan Edirnespor çıktığı son 4 karşılaşmadan galibiyet elden edemedi. 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılılar ligde kalma adına son maçlarında hata yapmak istemiyor.

Rakipler kiminle oynayacak?

Yeşil-beyazlılar yarınki maçı kazanması halinde son 2 haftaya daha rahat girebilir. Küme düşme hattındaki diğer karşılaşmalarda ise Eskişehirspor deplasmanda Beldiye Kütahyaspor, Şile Yıldız deplasmanda Belediye Derincespor ve Yomraspor deplasmanda Çatalcaspor ile karşı karşıya gelecek. Grupta son sırada yer alan Eskişehir’in 26, 17. Şile Yıldız’ın 26, 16. Yomraspor’un 30 puanı buluyor.

Konyaspor Haberleri