Yavru Kartal moral peşinde

1922 Konyaspor, TFF 3.Lig 5.hafta karşılaşmasında yarın Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda Yomra Spor’u konuk edecek.

1922 Konyaspor, TFF 3.Lig 5.hafta karşılaşmasında yarın Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda Yomra Spor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Malatya bölgesi hakemi Furkan Bakan yönetecek. Bakan’ın yardımcılıklarını Metin Ekren ve Ulaş Çelik yapacak.

Sezona iyi bir başlangıç yakalayarak oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan 1922 Konyaspor, son oynadığı 3 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Ligde sırasıyla Karşıyaka ve 1954 Kelkit’e 3-1’lik skorlarla mağlup olan Yavru Kartal hafta içi oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında da Karaköprü Belediyespor’a 2-1 mağlup olmuştu. 3 maçlık mağlubiyet serisine son vererek yeniden moral arayan yeşil-beyazlılar yarın Yomra Spor’u mağlup ederek moral bulmak istiyor.

Çıkışa geçmek istiyoruz

Kazanmak istediklerini ve turu son dakikaya kadar kovaladıklarını ifade eden Çağdaş Çankaya; “Oyuncularımız elinden geleni yaptı. Hakem maalesef çok net bir penaltıyı vermedi. Kupa yolculuğumuzun sonuna geldik ve bu sezonluk kupa defterini kapattık. Amacımız lig. Pazar günü çok önemli bir maçımız var. İnşallah Yomraspor maçında 3 puanı almak için sahaya çıkacağız. Yeniden çıkışa geçmek istiyoruz” dedi

Ben Bu Çocuklara Güvenmeye Devam Edeceğim

1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay, Yomra Spor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Renlibay; “Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyorduk ancak nasip buraya kadarmış. Bizim için önemli olan genç oyuncularımızla lig. İlk önceliğimiz lig. Pazar günü sahamızda Yomraspor ile oynayacağımız maçı kazanıp artık çıkışa geçmek istiyoruz. Genç çocuklar her hafta üzerine koyuyorlar. Ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyorlar. İnşallah bu işlerle iyi işler yapmak amacındayız. Önümüzdeki 4 maç bizim için büyük önem arz ediyor. Bu maçlardan iyi skorlar alarak layık olduğumuz yere geliriz diye düşünüyorum. Ben bu çocuklara güveniyorum, güvenmeye de devam edeceğim” şeklinde konuştu. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri