Yavru Kartal ligde tutunma adına sahaya çıkacak!

1922 Konyaspor, 6 puanlık değerdeki maçta yarın sahasında Bayburt İl Özel İdare Spor ile karşılaşacak

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 25. hafta maçlarının heyecanı yaşanıyor. Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçiren 1922 Konyaspor, yarın evinde çok kritik bir sınava çıkacak.

Yavru Kartal, evinde 6 puanlık değerdeki mücadelede Bayburt İl Özel İdarespor’u konuk edecek.

Kümede kalma savaşı veren yeşil-beyazlı takım, haftaya 17 puanla 14. sırada giriyor. Pilot takım, rakibini mağlup etmesi durumunda puanını 20’ye çıkaracak ve ligde kalma adına önemli bir virajı geçecek.

Teknik Direktör Mehmet Yıldırım yönetiminde çalışmalarını tamamlayan yeşil-beyazlılar zorlu müsabakadan 3 puan almak için hazırlandı. Çıktığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan 1922 Konyaspor, ligde kalma adına en hayati maç olan Bayburt maçını kazanmak için sahaya çıkacak.

Zorlu karşılaşmada Nalçacılılar taraftar grubu da yoğun bir katılım ile tribündeki yerini alacak. Öte yandan Konyaspor Yönetimi de 1922 Konyaspor yönetimine destek olmak için tam kadro olarak stadyumdaki yerini alacak.

Bayburt mağlup olmadı

Sezonun ilk devresinde galibiyet alamayan ve ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Bayburt İl Özel İdarespor, devre arasında yaptığı hamlelerin ardından büyük bir çıkış yakaladı.

İkinci devrenin en formda takımı olan Bayburt, son 10 maçta mağlup olmadı. 18 puanla 12. sırada bulunan sarı-siyahlı ekip, yenilmezlik serisini sürdürmek adına Konya’ya geldi.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak maç yarın saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemi Mustafa Ünver yönetecek. İki takım arasında sezonun ilk devresinde Bayburt’ta oynanan mücadele golsüz beraberlikle sona ermişti.

Konyaspor Haberleri