Yavru Kartal, Kütahya yolcusu

TFF 3.Lig 1.Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren 1922 Konyaspor, hafta içi maçında yarın grubun 4.sırada bulunan ve play-off yarışı veren Belediye Kütahyaspor’a konuk olacak.

Ligde çıktığı son 6 karşılaşmada mağlup olmayan ve kümede kalma yolunda çok ciddi puanlar alan 1922 Konyaspor ligin 28.haftasında gafta içi mesaisinde yarın Ege temsilcisi Belediye Kütahyaspor’a konuk olacak. Kütahya Dumlupınar Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15’te başlayacak. Çıktığı son 6 karşılaşamadan 4 beraberlik ve 2 galibiyet elde ederek 10 puan çıkartan pilot takım bu sreçte ligin güçlü ekipleri arasında yer alan 52 Orduspor FK ve Yeni Mersin İY gibi takımlardan puan almayı başardı. Yeşil-beyazlılar yarınki karşılaşmada da sürprize imza atıp puan ve puanlarla dönmek istiyor. Konyaspor bugün yapacağı antrenmanın ardından kara yolu ile Kütahya’ya gidecek.

Son 7 karşılaşma

1922 Konyaspor ligde son 7 haftaya giriyor ve küme düşme hattı ile arasında 5 puanlık fark bulunuyor. Ligin 8.sırasında yer alan Elazığspor’un 33, 15.sırada bulunan Edirnespor’un ise 29 puanı bulunuyor. 31 puanla 14.sırada yer alan temsilcimiz 8 takım arasında kendine yer bulma çabası gösteriyor. Yeşil-beyazlılar kalan 7 haftada Elazığspor, Edirnespor, Şile Yıldız ve Hacattep 1945 gibi doğrudan rakipleri ile karşılaşacak. Temsilcimiz play-off mücadelesi veren Nevşehir Belediye ve Belediye Derincespor ile de oynayacak. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri