Yavru Kartal kritik virajda

1922 Konyaspor, yarın saat 15’te evinde ligin kader maçlarından birine çıkacak. Yeşil-beyazlılar Doğu Anadolu temsilcisi Elazığspor’u konuk edecek.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve 6 maçlık kaybetmeme serisi Kütahya deplasmanında son bulan 1922 Konyaspor, ligin 29.haftasında yarın evinde Elazığspor ile karşılaşacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15’te başlayacak. Karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemi Kemal Ögen yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Cihad Buyurgan ve Alparslan Karataş olacak.

Zor maç

Hakan Ünal yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan ve 6 maçlık kaybetmeme serisi yakalayan 1922 Konyaspor 28.hafta karşılaşmasında deplasmanda Kütahyaspor ile karşılaştı. Hakemin iki hatalı penaltı kararı ile sahadan mağlup ayrılan 1922 Konyaspor yarın evinde ligin kader maçlarından birine çıkacak. 31 puanla küme düşme hattının 5 puan üzerinde bulunan yeşil-beyazlılar 33 puanlı Elazığspor’u yenip rahat bir nefes almak istiyor.

Son 5 maça girilecek

Yeşil-beyazlılar zorlu Elazığspor maçının ardından ligde 5 maçlık son dönemece girecek. 30.hafta karşılaşmasında play-off mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor’a konuk olacak olan yeşil-beyazlılar 31.hafta yine play-off mücadelesi veren bir başka takım olan Derincespor’u sahasında konuk edecek. 32.haftada kümede kalma mücadelesi veren Edirnespor’a konuk olacak olan 1922 Konyaspor, 33.haftada yine küme düşme hattında yer alan Şile Yıldız deplasmanında 3 puan arayacak. Yavru Kartal son maçında ise iç sahada Hacattepe 1945’i konuk edecek ve ligi noktalayacak. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri