Yavru Kartal komşuda 3 puan peşinde

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor 10.hafta maçında yarın saat 14.00’da grup lideri Yeni Mersin İdman Yurdu’na konuk olacak.

9.haftada evinde ağırladığı 52 Orduspor FK’ya 1-3 mağlup olan 1922 Konyaspor, 10.haftada karşılaşacağı Yeni Mersin İY maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve karayolu ile Mersin’e hareket edecek. Yavru Kartal’da hedef sürprize imza atıp en yakın takipçisinin 6 puan önünde lider olan Akdeniz temsilcisini mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek. Yarın saat 14.00’da başlayacak karşılaşma Tarsus Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Batman bölgesi hakemi Mehmet Terece yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Ahmet Bingöl ve Samet Kaya olacak.

Bu yıl tecrübe kazanma sezonu

Ligde oynadığı 9 maç sonunda 3 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan 1922 Konyaspor, 10 gol atarken kalesinde ise 14 gol gördü. Ligin en genç takımları arasında yer alan yeşil-beyazlılar bu yıl tecrübe kazandıktan sonra gelecek sezon ligde daha iddialı olmak istiyor.

Çankaya destek istiyor

Bu sezonunda tecrübe ve geçiş sezonu olduğunu her fırsatta belirten Teknik Direktör Çağdaş Çankaya, Konya şehrinden genç oyuncular için destek istiyor. Cumartesi sabahı son antrenmanını gerçekleştirdikten sonra Mersin’e geçecek olan Yavru Kartal, burada bir otelde maç saatini beklemeye başlayacak.

Ligin en formda takımı

1922 Konyaspor’un konuk olacağı Yeni Mersin İY ise ligin formda takımı ligdeki tek mağlubiyetini 2.haftada Ağrı 1970 deplasmanında alan ve o maçtan sonra çıktığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Akdeniz temsilcisi son oynadığı Derincespor deplasmanından 0-0 ile döndü. Bu sezon evinde oynadığı 4 maçta da 4 galibiyet alan lacivert-kırmızılılar topladığı 22 puanla en yakın takipçisinin 6 puan önünde liderlik koltuğunda yer alıyor. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri