Yavru Kartal Karadeniz Seferinde

3. Lig 1. Grup’ta 4. hafta heyecanı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. 1922 Konyaspor, bugün oynanacak karşılaşmada deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor ile karşılaşacak.

1922 Konyaspor’da milli takım kampında yer alan Yaşar Kavas, kırmızı kart cezalıları Hüseyin Mert Uyanıker ve Murat Karadeniz ile birlikte sakat olan Batuhan Türk, Kelkit Belediyespor maçında takımını yalnız bırakacak.

DEPLASMANDA İKİNCİ GALİBİYET PEŞİNDEYİZ

Çağdaş Çankaya yönetimindeki pilot takım, 4. haftaya 4 puanla 7. sırada giriyor. Sezona sahasındaki Karaköprü Belediyespor beraberliği ile başlayan Yavru Kartal, ikinci haftada deplasmanda Eskişehirspor’u 3-0 mağlup etmişti.

Geçtiğimiz hafta evinde Karşıyaka’ya 3-1 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alan yeşil-beyazlı ekip, rakibini deplasmanda mağlup ederek puanını 7’ye çıkarmak adına sahaya çıkacak. Takımına güvendiğini kaydeden teknik direktör Çağdaş Çankaya, deplasmandan iyi bir sonuçla Konya’ya döneceklerine inandığını kaydetti.

KELKİT KÖTÜ BAŞLADI

Teknik direktör Ulaş Ulusan yönetimindeki 1954 Kelkit Belediyespor, sezona istediği gibi başlayamadı. Gümüşhane temsilcisi, ligde şu ana kadar oynadığı karşılaşmalarda Elazığspor ve Belediye Derincespor ile berabere kalırken, Nevşehir Belediyespor’a sahasında mağlup oldu. Kelkit, ligde 2 puanla haftaya 16. sırada girdi. Ev sahibi takımda kırmızı kart cezalısı Oğuzhan Yıldırım takımdaki yerini alamayacak.

MAÇ SAAT 15.00’TE

1954 Kelkit Belediyespor ile 1922 Konyaspor arasındaki mücadele bugün saat 15.00’te başlayacak. Kelkit İlçe Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşmayı Adıyaman bölgesi hakemi Nabi İzci yönetecek. İki takım daha önce hiç karşılaşmadı. Bugünkü maç aynı zamanda rekabetteki ilk karşılaşma olarak kayıtlara geçecek.

Yeşil-beyazlı ekip, bu mücadelenin ardından 28 Eylül Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası ikincisi turunda sahasında Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak.

Konyaspor Haberleri