Yavru Kartal İstanbul'da fişi çekebilir!

1922 Konyaspor, bugün oynayacağı karşılaşma ile sezonun en kritik karşılaşmasına çıkacak. Yeşil-beyazlılar bugün Şile Yıldız Spor deplasmanında kazanması halinde ligde kalmayı garantileyecek.

TFF 3.lig 1.Grup’ta kümede kalma savaşı veren 1922 Konyaspor bugün deplasmanda Şile Yıldız ile karşı karşıya gelecek. 33.hafta müsabakasında sezonun son deplasman maçına çıkacak. Şile Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15’te başlayacak. Karşılaşmayı Çanakkale bölgesi hakemi Tolga Tugay İnan yönetecek. İnan’ın yardımcılıklarını Ömer Yasin Gezer ve Melih Tan yapacak.

Hesaplar yapıldı

Yavru Kartal 35 puanla 12.sırada bulunuyor. Şile Yıldız ise 26 puanla ligin son sırasında yer alıyor. 1922 Konyaspor bugün 3 puana uzanması halinde diğer sonuçlara bakmaksızın son maçlar öncesinde puanını 38 yapacak ve ligde kalmayı garantileyecek. Eğer Edirnespor, Ağrı 1970 Spor deplasmanında puan kaybetmesi halinde de 1922 Konyaspor mağlup olsa bile ligde kalmayı garantileyecek. Küme düşme hattında diğer maçlarda ise 1954 Kelkit evinde şampiyonluk mücadelesi veren lider Yeni Mersin’in, Yomraspor üçüncü sırada bulunan 52 Orduspor FK’yı ve Eskişehirspor ise ligde kalmayı garantileyen Elazığspor’u konuk edecek.

Deplasmandaki son maç

Bu sezon deplasmanda 16 karşılaşmaya çıkan 1922 Konyaspor, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. 21 puan toplayan yeşil-beyazlılar bu alan ligin en iyi 7.takımı oldu. Bu performansından dolayı ligde kalmaya çok yakın olan Yavru Kartal Şile Yıldız Spor maçıyla beraber son deplasman maçına çıkacak. Yeşil-beyazlılar ligdeki son maçında ise evinde Hacettepe 1945’i konuk edecek.

Edirnespor galibiyeti çok kritik

Ligde Edirnespor maçı öncesine kadar çıktığı 7 karşılaşmada galibiyet elde edemeyen ve kara bulutlu bir döneme giren1922 Konyaspor, deplasmanda aldığı Edirnespor galibiyeti ile adeta destan yazdı. Bu sezon ligde çıktığı 32 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 15 mağlubiyet ile 35 puan toplamayı başardı. 34 gol atan Yavru Kartal kalesinde 46 gol gördü.

Şile Yıldız BAL yolcusu

İstanbul temsilcisi Şile Yıldız Spor sezona oldukça enteresan şekilde başladı. Çıktığı ilk 5 karşılaşmada 5 beraberlik elde etti. Ligde galibiyet almakta oldukça zorlanan Şile Yıldız, yalnızca 5 galibiyet ile alarak ligin en az galibiyet alan takımı olarak ön plana çıkıyor. İstanbul temsilcisi ligde çıktığı son 6 karşılaşmada 6 mağlubiyet yaşadı. 26 puanda yer alan Şile Yıldız’in ligde kalması adına son iki maçında 2 galibiyet elde etmesi ve Yomraspor ile Edirnespor’un ise iki maçını kaybetmesi gerekiyor. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri