Yavru Kartal evinde KAYIP

1922 Konyaspor, evinde Karşıyaka'yı ağırladı. Maçı 9 kişi tamamlayan Yavru Kartal sahadan 1-3 mağlup ayrıldı.

1922 Konyaspor, TFF 3.Lig üçüncü maçında evinde Karşıyaka'yı ağırladı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında daha iyi oyun oynayan Karşıyaka maçtan 1-3 galip ayrıldı.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

Sezona oldukça iyi başlayan 1922 Konyaspor ilk hafta evinde Karaköprü Belediyespor ile 0-0 beraber kalmış, ikinci maçında ise deplasmanda Eskişehirspor'u 3-0 mağlup ederek 1 galibiyet ve 1 beraberlikle sezona giriş yaomıştı.  Ziraat Türkiye Kupası 1.Turunda ise evinde Alanya Kestelspor'u 2-0 mağlup ederek 2.tura yükselmişti. Evinde oynadığı karşılaşmada oldukça iyi bir oyun sergileyen Yavru Kartallar ilk yarıda bulduğu fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sonuçlandı.

Konyaspor bu sefer 9 kişi

İkinci yarıya kötü başlayan Konyaspor, 54. dakikada Onur Kolay'ın attığı golle maçta 0-1 geriye düstü. Beraberlik için yüklenirken kalesinde pozisyonlar veren Konyaspor'da 74. dakikada Murat Karadeniz doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Konyaspor, evinde oynadığı sezonun ilk maçında da Hüseyi'in atılmasıyla maçı 10 kişi tamamlamıştı. Maçtan iyince kopan yeşil-beyazlılar Emre Gemici'nin attığı golle maçta 2-0  geriye düştü. Konyaspor'da 89.dakikada Hüseyin Uyanıker kırmızı kart gördü ve Konyaspor 9 kişi kaldı. 2 kişi fazla oynamanın verdiği güvenle Konyaspor kalesinde saha etkili olan Karşıyaka 90. dakikada Cenk Özbey'in golüle durumu 0-3 yaptı, 90+2'de Seçim Koç Konyaspor'un tek golünü attı. Karşılaşma 1-3'lük skorla sona erdi. Karşılaşmada Karşıyaka'dan Ertuğrul, Metin, Okan ve Mustafa sarı kart gördü. Bu sonuçların ardından Konyaspor 4 puanda kalırken, Karşıyaka puanını 6'ya çıkardı.

4.hafta rakip 1954 Kelkit

Yavru Kartallar 4. hafta 24 Eyül Pazar günü 1954 Kelkit ile deplasmanda karşılaşacak. Ardından hafta için Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda Karbel Karaköprü Belediyespor'u ağırlayacak.

1922 Konyaspor: Ozan, Murat, Yaşar, Erkan, Bartu (Dk.60 İsmail), Hüseyin, Seçim, Kaan (Dk. 84 Abdulsamet), Ali (Dk.32 Hüseyin), İsmail (Dk.46 Oğuzhan), Mehmet (Dk.60 İzzet)

Karşıyaka: Yusuf, Cenk, Metin, Ertuğrul, Mustafa, Onur, Fatih (Dk.64 Caner) Özgür, Namık, Emre (Dk.86 Fatih), Okan (Dk.70 Kerem)

Konyaspor Haberleri